مروری بر HACCP،GMP و GHP در صنایع شیلات

انجمن‌های علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا و علوم و مهندسی شیلات دانشگاه جیرفت، جلسه مجازی «مروری بر HACCP،GMP و GHP در صنعت شیلات» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر احمد رفیعی پور ـ دکترای تخصصی بهداشت و بیماری‌های آبزیان، دوشنبه ۲۱ آذر برپا می‌شود و «امنیت غذایی و بیماری‌های منتقله از غذا» و «روش‌های مختلف کنترل بهداشت در آبزیان» سرفصل‌های آن است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این جلسه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۹۳۶۵۴۴۶۹۴۵ و ۰۹۳۹۰۰۴۳۲۶۶ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401092013525
  • خبرنگار :