آلودگی هوا در قزوین ادامه دارد/ آغاز بارش‌ها از دوشنبه

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: با توجه به سکون جو، در مناطق صنعتی و پر تردد استان انباشت آلاینده‌های جوی وجود دارد، از اواخر وقت فردا تا اواخر هفته نیز برای پاره‌ای از مناطق بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

مهدی آخوندی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی تا فردا ۲۱ آذر ۱۴۰۱، وضعیت جوی نسبتاً پایدار است، به لحاظ دمایی نیز همچنان استقرار هوای سرد را در منطقه خواهیم داشت.

وی ادامه داد: با توجه به سکون جو، در مناطق صنعتی و پر تردد استان انباشت آلاینده‌های جوی وجود دارد.

این کارشناس هواشناسی عنوان کرد: از اواخر وقت فردا تا اواخر هفته با گذر متناوب امواج تراز میانی جو از منطقه، افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق بارش پراکنده برف و باران دور از انتظار نخواهد بود.

آخوندی بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، کمینه دمای استان مربوط به صبح امروز در شهر آوج با دمای ۶ درجه سلسیوس زیر صفر بوده است، روز گذشته نیز بیشینه دمای استان مربوط به شهر آبیک با دمای ۹ درجه سلسیوس بود.

وی در پایان اظهار کرد: نوسانات دمای قزوین طی ۲۴ ساعت گذشته، بین منفی ۲ تا مثبت ۸ درجه سلسیوس ثبت شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401092013447
  • خبرنگار : 50552