نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:

با وحدت و همدلی مردم و مسئولان، شاهد کاهش مشکلات و رفع دغدغه‌های مردم در آینده نزدیک باشیم

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی گفت: با همگرایی و وحدت و همدلی مردم و مسئولان، شاهد کاهش مشکلات و رفع دغدغه های مردم در آینده نزدیک باشیم.

حسین نوش‌آبادی ‌نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی ظهر شنبه ۱۹ آذر ماه با حضور در حوزه علمیه کوثر شهرستان ورامین و ایراد سخنرانی در جمع طلاب دانشجو، به سئوالات خواهران طلبه‌ای این واحد علمی و آموزشی پاسخ داد.
پاسخ به سئوالاتی پیرامون قانون عفاف و حجاب، قانون خانواده و جوانی جمعیت و طرح صیانت و حمایت از فضای مجازی، مشکلات فرهنگی و جنگ رسانه‌ای دشمن، تقویت و حمایت از پیام رسان‌های داخلی، توجه به نیازهای جوانان و رفع مشکلات حوزه اشتغال و مسکن آنان، حضور فعال طلاب در مدارس در حوزه جهاد تبیین و لزوم استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و مطالبات به حق آنان در بخش‌های فرهنگی و اجتماعی، از جمله موضوعاتی بود که در این مراسم، مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

حسین نوش‌آبادی، نقش حوزه‌های علمیه و طلاب و روحانیون را در تبیین مسائل فرهنگی و مقابله با تهاجم دشمن در حوزه شناختی و ادراکی حائز اهمیت دانست و مهم‌ترین ابزار در مقابله به جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن را ارتقاء سطح آگاهی‌های سیاسی و اجتماعی و تقویت مبانی اعتقادی و دینی نسل جوان و ارتباط منطقی و خردمندانه با آنان و تبلیغ دین با روش‌های قرآنی و بکارگیری شیوه‌های اثر بخش و غیر احساسی و تبیین مسائل و بیان صادقانه واقعیت‌ها و احترام و تکریم جوانان دانست.

نماینده مردم ورامین ، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، گذر پیروزمندانه از پیچ تاریخی کنونی کشور را روشنگری، شفاف سازی و تقویت جبهه مؤمن انقلاب و خدمت صادقانه به مردم و تلاش و مجاهدت در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان و ورود آگاهانه در عرصه جهاد تبیین برشمرد و اظهار امیدواری کرد با همگرایی و وحدت و همدلی مردم و مسئولان، شاهد کاهش مشکلات و رفع دغدغه‌های مردم در آینده نزدیک باشیم.

به گزارش ایسنا، حوزه علمیه خواهران کوثر ورامین در سال ۱۳۷۵ با تلاش و پیگیری آیت‌الله محمودی نماینده ولی فقیه و امام جمعه ورامین تأسیس شد و در همان سال زیر نظر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قرار گرفت و کار خود را رسماً آغاز کرد.

تا کنون در این حوزه ، ۶۰۰ طلبه در مقطع دیپلم پذیرش شده و حدود ۳۱۰ طلبه نائل به دریافت مدرک سطح دو ( کارشناسی) شده‌اند و تعدادی هم در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ادامه تحصیل داده اند و در مراکز مختلف علمی، آموزشی و مدیریتی کشور و منطقه مشغول خدمت هستند.

کسب رتبه اول کشوری در رشته فلسفه و کلام و نیز کسب رتبه الف استعدادهای برتر توسط یکی از اساتید این مرکز از دیگر افتخارات این مدرسه علمیه است‌.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1401091912742
  • خبرنگار : 50291

برچسب‌ها