امید مقیمی منفرد در گفتوگو با ایسنا در خصوص نشانگر رنگی که چراغی راهنماست و روی محصولات غذایی قرار میگیرد، اظهار کرد: این موضوع کار بزرگ و عظیمی است.
وی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیهای بر روی محصولات خوراکی طراحی شده تا با افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهای موثری برداشته شود.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: محصولات خوراکی عرضه شده باید مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.
وی عنوان کرد: بر این اساس تمامی واحدهای تولیدی لرستان نشانگر رنگی را دریافت و روی همه محصولات نصب کردند.
مقیمی منفرد در ادامه در مورد سامانه تیتک، بیان کرد: سامانه تیتک و ثبت منبع را در معاونت غذا و داروی استان داریم و با وجود این سامانه به طور ۱۰۰ درصد کارهای فیزیکی حذف و از طریق سامانه انجام میدهیم.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: زیرساختهای پروانههای ساخت انجام و ظرف یکی دو ماه آینده پروانههای ساخت نیز ساماندهی خواهد شد.
وی در خصوص نمونه برداریها گفت: در بحث مواد غذایی امسال ۲۴۰ نمونه را به آزمایشگاه فرستادیم.
مقیمی منفرد بیان کرد: همچنین این معاونت گریدبندی کارخانهها را انجام میدهد.
انتهای پیام