کاربرد نشانگر رنگی روی محصولات چیست؟

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تمامی واحدهای تولیدی استان نشانگر رنگی را دریافت و روی همه محصولات نصب کردند

امید مقیمی منفرد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص نشانگر رنگی که  چراغی راهنماست و روی محصولات غذایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: این موضوع کار بزرگ و عظیمی است.

وی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات خوراکی طراحی شده تا با افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گام‌های موثری برداشته شود.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:  محصولات خوراکی عرضه شده باید مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.

وی عنوان کرد: بر این اساس تمامی واحدهای تولیدی لرستان نشانگر رنگی را دریافت و روی همه محصولات نصب کردند.

مقیمی منفرد در ادامه در مورد سامانه تی‌تک، بیان کرد: سامانه تی‌تک و ثبت منبع را در معاونت غذا و داروی استان داریم و با وجود این سامانه به طور ۱۰۰ درصد کارهای فیزیکی حذف و از طریق سامانه انجام می‌دهیم.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: زیرساخت‌های پروانه‌های ساخت انجام و ظرف یکی دو ماه آینده پروانه‌های ساخت نیز ساماندهی خواهد شد.

وی در خصوص نمونه برداری‌ها گفت: در بحث مواد غذایی امسال ۲۴۰ نمونه را به آزمایشگاه فرستادیم.

مقیمی منفرد بیان کرد: همچنین این معاونت گریدبندی کارخانه‌ها را  انجام می‌دهد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401091610824
  • خبرنگار : 50177