علی احسانی امروز ۱۵ آذرماه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان قم که به مناسبت هفته پژوهش در محل نمایشگاههای دائمی استان قم برپاشده و در گفتوگو با ایسنا، اظهار داشت: دانشگاه قم در حوزه شیمی و سیستم ذخیرهسازی انرژی فعالیتهای تحقیقی زیادی داشته و بیش از ۱۵۰ مقاله علمی در نشریههای علمی مختلف منتشر کرده است.
وی جدیدترین پروژههای پژوهشی دانشگاه قم در حوزه شیمی را موردتوجه قرارداد و افزود: در حال حاضر بر روی باتریها و ابر خازنهای الکتروشیمی با تمرکز بر صنایع دفاع کار میکنیم و در این تحقیقات دانشجویان مقطع دکتری با ما همکاریهای زیادی دارند.
مدیر پژوهشی دانشگاه قم تصریح کرد: دانشگاه قم آزمایشگاه تحقیقاتی خوبی داشته و امکان انجام کارهای تحقیقاتی زیادی در دانشگاه وجود دارد و پتانسیلهای خوبی هم ازنظر امکانات و هم ازنظر نیروی انسانی در دانشگاه وجود دارد.
وی جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه قم در کشور را مورد ارزیابی قرارداد و گفت: قم در ۱۰ سال گذشته و از سال ۲۰۱۵ رشد خوبی در رنکینگهای بینالمللی داشته و تعداد مقالات و طرحهای مربوط به صنعتان رشد قابلتوجه ای داشته است.
احسانی حرکت دانشگاههای قم را در حوزههای مختلف پرشتاب دانست و تصریح کرد: دانشگاه قم و سایر دانشگاههای فعال در قم در حال حرکت به سمت بینالمللی شدن هستند و البته تمرکز بیشتر دانشگاه به سمت علوم انسانی بوده و جزو برترینها در کشور هستیم.
وی توجه ریاست دانشگاه قم را در بخشهای نرمافزار، سختافزار و هوش مصنوعی مطرح و بیان کرد: در چند وقت گذشته توجه دانشگاه بر روی مسائل مربوط به هوش مصنوعی و مسائل مربوط به فقه و اخلاق بوده در این حوزه بهخوبی به آن پرداختهشده است.
مدیر پژوهشی دانشگاه قم آینده جهان را در هوش مصنوعی دانست و تأکید کرد: باید توجه ما در همه حوزه به هوش مصنوعی باشد زیرا آینده دنیا در دست هوش مصنوعی است و ما نیز در این حوزه باید کارکنیم.
انتهای پیام
مدیر پژوهشی دانشگاه قم مطرح کرد؛
حرکت پرشتاب دانشگاههای قم به سمت بینالمللی شدن است
مدیر پژوهشی دانشگاه قم با اشاره به کارهای تحقیقاتی و انتشار بیش از ۱۵۰ مقاله علمی در نشریههای مختلف در سیستم ذخیرهسازی انرژی گفت: قم در ۱۰ سال گذشته و از سال ۲۰۱۵ رشد خوبی در رنکینگهای بینالمللی داشته و تعداد مقالات و طرحهای مربوط به صنعتان رشد قابلتوجه ای داشته است.