مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان عنوان کرد:

ارسال ۱۸ اثر به سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان اصفهان

مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها در زمینه‌های فرهنگی هنری نقطه قوت شهر اصفهان است، گفت: در سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان اصفهان، ۱۸ اثر واصل‌شده است.

علی تمنایی در نشست خبری سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان اصفهان که صبح امروز سه‌شنبه( ۱۵ آذر) در مجتمع فرهنگی مطبوعاتی اصفهان برگزار شد، ضمن تقدیر از هنرمندان اصفهان، اظهار کرد: هنرمندان تئاتر استان اصفهان علیرغم ناملایمات و فشارها همچنان در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت می‌کنند. در این میان برخی از هنرمندان به همکاران خود توهین کرده و برای کار و فعالیت به آن‌ها فشار می‌آورند درحالی‌که وظیفه هنرمند، کار در لحظه‌های حساس و خاصی است که به محتوا مردم نیاز دارند.

او با اشاره به برگزاری سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان با همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: علاوه بر این نهاد، در برگزاری جشنواره تئاتر استان، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، حوزه هنری استان، شرکت آبفا، انجمن هنرهای نمایشی و همچنین مرکز هنرهای نمایشی همکاری می‌کنند.

تمنایی با بیان اینکه جشنواره سی و چهارم تئاتر استان از چهارم مردادماه سال جاری کلید خورد و فراخوان آن با موضوعات همگرایی ملی و شعار سال، ارتقاء نهاد خانواده، آثار نویسندگان ایرانی و بومی و مسائل منطقه و استان با چشم‌انداز جهانی و شیوه‌های روز تئاتر دنیا اعلام شد، گفت: از آن زمان ۱۸ اثر در بخش صحنه‌ای به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که شورای بازبینی شامل پیشکسوتان و اساتید تئاتر و مسئولان، تعداد ۸ اثر را برای اجرا به‌صورت رقابتی انتخاب کرد و از جمعه ۱۸ تا یکشنبه ۲۰ آذرماه در تالار هنر و سالن سوره اجرا می‌شوند؛ اختتامیه جشنواره روز ۲۱ آذرماه برگزار خواهد شد.

او با اشاره به آثار پذیرفته‌شده در این دوره از جشنواره تئاتر استان اصفهان تصریح کرد: نمایش‌های «بل و اختراع دردسرسازش» به نویسندگی و کارگردانی احمد دهقان، «خواب‌هایم سراغت را می‌گیرند» به نویسندگی و کارگردانی احسان جانمی، «میشو سوزوکی» به نویسندگی اصغر گروسی و کارگردانی پویان عطایی‌، «قصه‌های قلعه قرمز» به نویسندگی زینب زاوالان و کارگردانی مصطفی جعفری خوزانی و «گالیله» به نویسندگی و کارگردانی محمد بزرگزاد از شهرستان اصفهان، «چاقوی دم‌کرده شب» به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی احمد شکرانه، «مرگ نابه هنگام خیار» به نویسندگی و کارگردانی امیر صالحی  از نجف‌آباد،  و نمایش «پیله‌ام از کرم‌های ابریشم» به نویسندگی و کارگردانی هادی عسگری از شاهین‌شهر و میمه در بخش رقابتی شرکت می‌کنند.

او اضافه کرد: به‌طورکلی از ۱۸ اثر واصله، تعداد ۶ اثر از نجف‌آباد، ۵ اثر از شهرستان اصفهان، ۳ اثر از شاهین‌شهر، یک اثر از خمینی‌شهر، یک اثر از لنجان، یک اثر از نائین و یک اثر از گلپایگان به دبیرخانه ارسال شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان ادامه داد: داوران این جشنواره، احمد شاهین‌فر، هوشنگ جمشیدیان و جواد ایزددوست هستند که نفر سوم به‌عنوان نماینده انجمن هنرهای نمایش تهران معرفی شدند. 

تمنایی گفت: تئاترهای خیابانی ازجمله تئاتر «یک اتفاق ساده» با موضوع مصرف بهینه و کارگاه آموزشی با حضور مصطفی محمودی ویژه هنرمندان تئاتر استان  از جمله برنامه‌های جنبی این جشنواره هستند.

تمنایی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه در سال‌های اخیر بار نمایش اصفهان بیشتر بر دوش شهرداری و دفتر تخصصی نمایش شهرداری اصفهان است و سایر نهادها فعالیت کمتری داشته‌اند، گفت: یکسری از فعالیت‌های زیرساختی مانند ثبت گروه‌های نمایشی بر عهده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که تاکنون۴۰ گروه نمایش به ثبت رسیده است و از سوی دیگر در حال رایزنی برای ایجاد زیرساخت‌ها در حوزه نمایش استان هستیم، اما استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها در زمینه‌های فرهنگی هنری نقطه قوت شهر اصفهان است که نباید آن را ضعف دانست.

به گزارش ایسنا، گفتنی است پیش ازاین دو نمایش «قصه ظهر جمعه» به نویسندگی محمد مساوات و کارگردانی میلاد معینی و نمایش «گالیله» به نویسندگی و کارگردانی محمد بزرگزاد، از حضور در سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان اصفهان انصراف داده‌اند که نمایش «قصه‌های قلعه قرمز» به نویسندگی زینب زاوالان و کارگردانی مصطفی جعفری خوزانی برای حضور در این جشنواره جایگزین نمایش «قصه ظهر جمعه» شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401091510041
  • خبرنگار : 50528