روح الله سلگی صبح امروز در جلسه بررسی چالشهای حوزه اجتماعی مازندران گفت: چالشهای اجتماعی بهدلیل فقدان آسیب شناسی و کنترل دقیق در دولتهای گذشته در حال تبدیل به موانع توسعه کشور شده است.
وی ضرورت توجه اساسی به اصلاح قوانین اجتماعی و قاعدهمندی رفتارهای همسو با آنها را ضروری دانست و افزود: متاسفانه بهدلیل توجه نداشتن به کالبد مشکلات اجتماعی چالشهای این حوزه تغییر جهت داده است.
این مسئول یادآور شد: نگرش سلبی در حوزههای اجتماعی پاسخگوی مشکلات نیست بلکه باید نهادینه سازی حرکتهای اصلاحی را مورد توجه قرار داد. معاون استاندار مازندران با اشاره به مولفههای اثربخش تقویت همگرایی در جامعه افزود: انگاره سازی بر مبنای نیازهای رو به تزاید جامعه با اتکا به ظرفیتهای قانونی کشور در این مسیر راهگشا است.
سلگی، راه برون رفت از چالشهای اجتماعی را هم افزایی نهادمند و قانونگرایانه مبتنی بر جامعه دانست و ادامه داد: تبدیل بحرانهای اجتماعی به ابر چالشهای کشور آسیبهای جبران ناپذیری بر جای خواهد گذاشت.
وی گفتوگوی مسوولان با مردم را در فرآیند حل چالشهای اجتماعی چاره ساز عنوان کرد و گفت: با تقویت گفتوگوهای سازنده هیجانات اجتماعی در مسیر توسعه کشور کنترل میشود.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران با انتقاد از اهتمام نداشتن جامعه نخبگانی برای یافتن راهکارهای سازنده و کم هزینه در برابر حجم مشکلات اجتماعی، خاطرنشان کرد: دولت در زمینه بستر سازی برای کاهش مشکلات اجتماعی نقش راهبردی و عزم قاطع دارد.
این مسئول تصریح کرد: تهیه اطلس چالشهای اجتماعی و تدوین راهکارهای عمده برای برون رفت از تنگناهای مورد نظر از برنامههای کلیدی دولت است. معاون استاندار مازندران گفت: نهادهای اجتماعی بهویژه دانشگاهها و سازمانهای مردم نهاد باید دولت را در مسیر پیشبرد سیاستهای اثربخش کنترل چالشهای اجتماعی یاری کنند.
سلگی با اظهار اینکه منشاهمه مشکلات اجتماعی کشور مسائل اقتصادی نیست یادآور شد: اتخاذ رویکردهای مناسب و عالمانه فرهنگی و اجتماعی در کنترل چالشهای بنیادی این حوزه موثر است.
انتهای پیام