جواد اشرفی، در جلسه بررسی طرحهای دانش بنیان در حوزه فرآوری زرشک اظهار کرد: در این زمینه حلقههایی با پشتیبانی مالی بنیاد علوی برای نخبگان و فعالان شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه در حال شکلگیری است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به شاخههای مختلف تعریف شده در این زمینه، بیان کرد: هسته و پردازش کننده اصلی کار در این حوزه شرکت های دانش بنیان هستند و از تجربه، تحقیقات و محصولات تولیدی آنها استفاده میشود.
معاون اقتصادی استاندار اظهار کرد: از کمک فکری و علمی فعالان شرکتهای دانش بنیان در حوزه محصول استراتژیک زرشک در استان استفاده میشود.
وی ادامه داد: این همکاریها در قالب انعقاد قرارداد، تفاهمنامه یا خرید خدمات و به شیوههای مختلف بین بنیاد علوی، شرکتهای دانش بنیان و دستگاههای متولی ادامه خواهد داشت؛ برای فرآوری محصول زرشک از جنس تحقیق و توسعه ایدههای شرکتهای دانش بنیان از اهمیت زیادی برخوردار است.
به گفته وی؛ از منابع داخلی بنیاد علوی، پارک علم و فناوری و سایر منابع استان برای پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان استفاده و از آنها حمایت میکنیم.
معاون اقتصادی استاندار تصریح کرد: محصول زرشک بخشی از معیشت خانوار های استان را شامل میشود و معتقدیم اگر مسئله معیشت مردم حل شود بسیاری از مشکلات نیز رفع خواهد شد.
وی یادآور شد: از آنجایی که بیشتر خدمات از جمله تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان ثبت شده، ارائه میشود لذا فعالان این حوزه باید نسبت به ثبت شرکت یا محصول و اختراع خود اقدام کنند، و درخواست داریم پارک علم و فناوری استان نیز نسبت به پیگیری و اخذ مجوزها جدیتر ورود کند.
اشرفی با تأکید بر اینکه در زمینه فرآوری و ارزش افزوده محصول زرشک هنوز بسیار عقب هستیم، یادآور شد: باید تیم تحقیقاتی در فرآیند کار فرآوری فعال و از توان این تیم استفاده شود تا از کارهای پراکنده جلوگیری شده و به نتیجه مطلوب در این حوزه برسیم.
انتهای پیام