احمد اکبرزاده که با نمایش انتظار با بوی نرگس از شهرستان تربت حیدریه در سی و دومین جشنواره تئاتر خراسان رضوی حاضر بود و اثرش به عنوان برگزیده به جشنواره تئاتر فجر راه یافت، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به کیفیت و سطح آثار راهیافته به جشنواره تئاتر استانی اظهار کرد: با وجود امکانات پایین و بودجه حداقلی شاهد نمایشهایی با کیفیت بالا بودیم و تصور میکنم جشنواره امسال از سطح بالایی برخوردار بود. تمام عوامل با سعی و تلاش خود توانستند جشنوارهای در سطح استان خراسان رضوی برگزار کنند.
وی در خصوص موضوع و هدف از به صحنه بردن نمایش انتظار با بوی نرگس بیان کرد: این نمایش نوشته زینت صالحپور است که در رابطه با سختیها وجانفشانیهای پرستاران نوشته شده و با توجه به دوران شیوع کرونا که پرستاران بسیاری فداکاری کردند، تصمیم گرفتیم تا این لحظات را در قالب نمایش به اجرا درآوریم و این جانفشانی را به نسل جوان نشان دهیم که دست کمی از ایثار رزمندگان در زمان جنگ ندارد.
این کارگردان تئاتر با اشاره به بیتوجهی به تئاتر شهرستان بیان کرد: از مسئولان شهرم بسیار گلهمند هستم چراکه در طول ۳۲ سالی که تئاتر کار میکردم، هیچ حمایتی از سوی مسئولان نشد و به ناچار برای مدتی تئاتر را کنار گذاشتم. متاسفانه مسئولان به تئاتر به خصوص در شهرستانها توجهی ندارند. متاسفانه برخی به ما میگویند اصلا تئاتر کار نکنید؛ در حالی که میشود بسیاری از مشکلات جامعه را در صحنه تئاتر بازگو کرد.
اکبرزاده با اشاره به سختیهای تولید تئاتر در شهرستانها تصریح کرد: در گذشته تربت حیدریه یکی از قطبهای تئاتر در کشور محسوب میشد اما امروز تنها سالن تئاتر شهر آن از بین رفته و به سینما تبدیل شده است. بر این اساس ما نیز برای اجرای نمایش در جشنواره تئاتر استانی ناچار بودیم در اتاقی با ابعاد سه در چهار تمرین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: میتوان با فرهنگسازی و کمک گرفتن از خیران جهت تاسیس سالنهای تئاتر، هزینههای تولید تئاتر را به حداقل رساند و صحنه مقدس تئاتر را حفظ کرد.
این کارگردان ادامه داد: مشکلات مادی در تئاتر بسیار زیاد است و از طرف هیچ ارگانی حمایت نمیشویم. به عنوان نمونه تمام نمایشهایی که ارائه کردهام، با هزینه شخصی خودم بوده اما حاضرم این کار را انجام دهم تا استرس هزینههای مالی به عوامل گروهم وارد نشود و بتوانم کار با کیفیتی تولید کنم.
انتهای پیام