محسن اسلامی ورکی، در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب که براساس جز(۲) بند(ح) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، تمامی مشاغل پزشکی مکلف به نصب و استفاده از پایانه فروشگاهی هستند، تصریح کرد: عدم استفاده از پایانه فروشگاهی و یا دستگاه پذیرنده بانکی(پوز) و همچنین درخواست پرداختهای غیرموجه از قبیل دریافت وجه نقد، کارت به کارت یا استفاده از دستگاهها پذیرنده غیر، مشمول جرایم و مجازاتهای مقرر در قانون مالیات مستقیم خواهد بود.
اسلامی از رسیدگی و برخورد با فرار مالیاتی صنوف یاد و اظهار کرد: مردم میتوانند در مراجعه به کسب و کارها و برخورد با فعالان اقتصادی از تجاری گرفته تا درمانی، هر گونه ناهمخوانی در دریافت وجوه و مبالغ و یا احتمال تخلف توسط آنان را گزارش کنند.
وی اضافه کرد: شهروندان میتوانند برای راستی آزمایی در واریز وجوه خود به شماره حسابهای ناآشنا، نسبت به ارسال شماره حساب مذکور به سرشماره پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۵ سازمان امور مالیاتی کشور اقدام کرده و از صحت اطلاعات و پرداخت خود مطلع شوند.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران از اعطای پاداش به افرادی که گزارشات صحیح تخلفات را به سازمان مالیات اعلام کنند خبر داد و خاطرنشان کرد: سامانه گزارش تخلفات اداری و فرار مالیاتی(سامانه سوتزنی)، سامانه ۱۵۲۶(مرکز ارتباط مردمی سازمان امور مالیاتی کشور) و www.intamedia.ir آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص فرار مالیاتی است.
اسلامی در ادامه، درآمد مالیاتی مازندران از ابتدای سال جاری تاکنون را بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومانی اعلام و تاکید کرد: طی ۷ ماه اخیر بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده به دهیاری، شهرداری و بخشداریهای استان پرداخت شد.
وی در بخش دیگری از گفتوگو به موضوع بخشودگی جرایم مالیاتی پرداخت و یادآور شد: بخشنامه جدیدی در رابطه با استفاده واحدهای صنفی و کسب و کارهای آسیب دیده در اغتشاشات از مزایای بخشودگی جرایم مالیاتی ابلاغ شده است.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران با بیان اینکه اعتبار این طرح تا پایان سال جاری است، اظهار کرد: بر طبق این بخشنامه و با رعایت ماده ۱۹۱، مودیان خوش حساب در صورتی که نسبت به پرداخت اصل مالیات اقدام کنند، برای اشخاص حقیقی تا سقف ۷۵ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی تا ۱۵۰ میلیون تومان مورد بخشودگی جرائم قرار میگیرند.
اسلامی افزود: مودیانی که سقف جرایم آنان بیش از ۷۵ میلیون برای اشخاص حقیقی و ۱۵۰ میلیون تومانی برای اشخاص حقوقی باشد، در صورت پرداخت اصل مالیات از تاریخ ابلاغ برگ قطعی، با کسر درصدهایی میتوانند از بخشودگی جرایم مالیاتی بهره مند شوند.
وی با اشاره به جرایم ماده ۱۶۹ قانون مالیات های مستقیم و بخشنامه بخشودگی جرایم موضوع ماده ۱۶۹ قانون مالیات های مستقیم گفت: مودیان خوش حسابی که نسبت به پرداخت اصل و منابع مختلف مالیات اقدام کنند در ارسال معاملات فصلی مورد بخشودگی قرار میگیرند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مودیانی که قبل از تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۱ نسبت به اوراق مطالبه مالیاتی اعتراض کردند و اعتراضشان در دفاتر مالیاتی ثبت شد چنانچه تا تاریخ ۱۶ دیماه امسال مراجعه و از اعتراضشان منصرف شوند و نسبت به پرداخت مالیات اقدام کنند از بخشودگی جرایم ۱۰۰ درصدی بهرهمند خواهند شد.
انتهای پیام