مدیریت آلرژن‌ها در واحدهای غذایی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، دوره «مدیریت آلرژن‌ها در واحدهای غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، گروه هدف این دوره، دانشجویان صنایع غذایی، مسئولان فنی کارخانجات و مدیران کنترل کیفیت است که با تدریس دکتر کیانفر (مدرس و سرممیز سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی)، پنجشنبه 10 آذر برپا می‌شود.

«مقدمه و آشنایی با اصطلاحات»، «شناسایی آلرژن‌های غذایی»، «جایگاه مدیریت آلرژن‌ها در هرم ایمنی مواد غذایی»، «شناسایی و ارزیابی ریسک (ریسک‌ها کجا هستند)»، «اقدامات عملی در کنترل مواد آلرژن‌ در کارخانجات مواد غذایی»، «تست‌های آلرژن (VALIDATION , VERIFICATION)» و «مستندسازی – برچسب‌گذاری – اصلاح و اقدام اصلاحی» سرفصل‌های این دوره است.

علاقه‌مندان برای شرکت در دوره مدیریت آلرژن‌ها در واحدهای غذایی و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۰۲۹۵۸۱۹۰۵ تماس بگیرند و یا به شناسه @engineerjavadjavadian پیام دهند.

آلرژی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در سراسر جهان است که در اثر واکنش سیستم ایمنی بدن نسبت به مواد آلرژن ایجاد می‌شود. سیستم ایمنی بدن فرد در مواجه با مواد آلرژن، آنتی بادی تولید می‌کند، با ورود آنتی‌بادی‌ها به سلول‌هایی که هیستامین و سایر مواد شیمیایی آزاد می‌کنند، واکنش آلرژیک ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401090906210
  • خبرنگار :