تبار قریب مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اهواز در گفت وگو با ایسنا، گفت: به دنبال این هستیم که حداقل در ماههای حضور پرندگان مهاجر که شرایط آب و هوایی مطلوب است و فصل حضور گردشگر است عبور و مرور وسایل نقلیه از بستر پل سفید محدود شود.
وی اظهار کرد: برای اینکه پل سفید تنها به عنوان پیادهراه مورد استفاده قرار گیرد در سال گذشته جلساتی برگزار شد و طرح پیشنهادی خود را ارایه دادیم و امسال نیز همانند گذشته اداره میراث فرهنگی پیگیر این موضوع است.
مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اهواز با اشاره به اینکه پل سفید یکی از محورها و مسیرهای راهبردی کلانشهر اهواز است متذکر شد: تنها مانع پیش رو در تغییر کاربری پل سفید مشکلات ترافیکی است زیرا تبدیل این پل به پیادهراه ترافیک سنگینی را به هسته مرکزی شهر اهواز تحمیل میکند.
قریب با بیان اینکه پل سفید یکی از آثار ثبت ملی شده و از جاذبههای گردشگری مهم استان خوزستان در شهر اهواز است خاطرنشان کرد: پل سفید آثار تاریخی واقع در غرب و شرق رودخانه کارون را به هم ربط میدهد و همواره در مسیر ورود گردشگران و تورهای گردشگری است.
پل سفید اهواز چهارمین پل معلق دنیا و نخستین پل معلق ایران است و یکی از هشت پلی است که روی رود کارون در کلانشهر اهواز احداث شد تا عبور و مرور بین دو بخش شهر را آسان کند. در تابستان سال ۱۳۸۹ عملیات بازسازی و مرمت این پل انجام شد. همچنین تجهیزات مورد نیاز برای نورپردازی پل سفید با حمایت مالی بانک ملی از کشور ایتالیا تهیه و پس از پایان عملیات رنگآمیزی، عملیات نورپردازی پل سفید اهواز آغاز شد. این پل که دارای دو قوس بتنی ۱۲ و ۲۰ متری است در سال ۱۳۱۵ خورشیدی روی رودخانه کارون به دست مهندسان آلمانی و شرکتی سوئدی احداث شد. پل سفید در ۲۶ آبان ۱۳۷۸ با شماره ۲۴۹۳ ثبت ملی شد.
انتهای پیام