علی رضاخانی صبح امروز (۷ آذرماه) در نشست خبری با اشاره به برگزاری رویداد ملی فناورانه «تا ثریا» که روز ۱۰ آذرماه در دانشگاه زنجان برگزار میشود، عنوان کرد: این رویداد فناورانه با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان و حل نیازهای و مسائل فناورانه دستگاهها صنایع و بخشهای مختلف استانی و ملی پیشبینیشده است.
وی با بیان اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی با شاخصههایی که دارد و سیاستهایی که در این عرصه اعمال شده است نقش محوری را ایفا میکند که در این حوزه نیز اقتصاد دانشبنیان بخش اصلی اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
مسئول بسیج علمی استان زنجان با بیان اینکه بسیج با شانیتی که دارد در این میدان نیز با کمک دستگاههای چون پارک علم و فناوری، مراکز رشد، دانشگاهها و مراکز پژوهشی، نقشآفرینی میکند تا بتواند این دو مسئله را کنار هم قرار دهد، افزود: در این راستا مسئله اول احصا درست نیازها در حوزههای مختلف و مسئله دوم نیز شناسایی راه درست حل این مسئله و سوم نیز وصل کردن این دو به یکدیگر است که رویدادهایی مانند «تا ثریا» نقش این چنینی ایفا میکنند.
رضاخانی با توضیح اینکه این رویداد با همکاری قرارگاه علم و فناوری بسیج استان، ستاد توسعه دانشبنیان استان، شرکت پیشگامان برآیند دانش، برنامهریزی شده و با دو رویکرد برگزار میشود، تصریح کرد: رویکرد اول این رویداد ارائه طرحهای فناورانه برتر استانی به سرمایهگذران است که با عنوان DEMO DAY از آن یاد میشود و در رویکرد دوم این رویداد به دنبال این هستیم تا بخشی از نیازهای فناورانه اولویتدار استان را احصا کنیم.
وی با بیان اینکه کشور مسائل و نیازمندیهای گوناگونی در حوزههای مختلف دارد، یادآور شد: از طرفی توانمندیها و شبکه نخبگانی حل مسائل قوی نیز در حوزههای مختلف در دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان، فناوران و پژوهشکدهها دارد که مسئله مهم جهت شکلگیری و تحقق اقتصاد دانشبنیان وصل کردن این دو ضلع به یکدیگر است.
رضاخانی با بیان اینکه طرحهای ارسالشده به دبیرخانه، در شورای سرمایهگذاری ارزیابی اولیه شدهاند و تا به امروز ۲۹ طرح دانشبنیان به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است، تاکید کرد: از بین طرحهای ارسالی ۱۲ طرح منتخب در رویداد جهت ارائه منتخب شدند و طرحهایی که امکان ارائه در این رویداد را ندارند میتوانند با سرمایهگذاران مذاکره کنند.
وی با توضیح اینکه سرمایهگذاران مختلف استانی و کشوری به این رویداد دعوت شدهاند، تصریح کرد: بنیاد نخبگان استان، اتاق بازرگانی استان، صندوق پژوهش فناوری غیردولتی استان، موسسه اقتصادی کوثر، موسسه دانشمند، صنایع پیشرفته رضوی، صندوق پرورش و فناوری دانشگاه تهران و شریف، بنیاد تعاون بسیج و ... بهعنوان سرمایهگذار در این رویداد حاضر خواهند بود.
مسئول بسیج علمی استان زنجان با بیان اینکه فرایند احصا مسائل اولویتدار صنایع کوچک و متوسط استان شروع شده است، بیان کرد: این رویداد با عنوان ریورس پیچ (Reverse pitch) برگزار میشود که و تمرکز ما در رویداد «تا ثریا» بر روی نیازمندیهای صنایع استان بوده که بخشی از این نیازها احصا شده است.
رضاخانی با بیان اینکه این رویداد با هدف حمایت از طرحهای دانشبنیان و مسئله محوری برگزار میشود، خاطرنشان کرد: با برگزاری این رویدادها به دنبال تحقق اقتصاد دانشبنیان هستیم.
انتهای پیام