یوسف تقی زادگان، شب گذشته ۶ آذرماه، در نشست خبری به مناسبت اختتامیه بزرگترین مسابقه طلا و جواهر کشور مقارن با هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها در مشهد که در هتل سی نور برگزار شد، اظهار کرد: تلاش میشود تا هشتمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر و نقره مشهد در ۲۹ آذر ماه امسال به بهترین حال ممکن برگزار شود، زیرا شهر مشهد پایتخت معنوی ایران است.
وی درباره تولیدات در صنف طلا و جواهر مشهد افزود: باید مشکلات این صنف برطرف شده و جمعیت سازنده این صنف رشد نماید.
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد با بیان اینکه صنعت جواهرسازی باید رونق بیشتری پیدا کند، ادامه داد: همزمان با برگزاری این نمایشگاه برای اولین بار بزرگترین مسابقه طلا و جواهر کشور در مشهد برگزار میشود. در این مسابقه ۱۰۰۰ طراح شرکت کرده و طرح به دبیرخانه ارسال کردهاند که از میان آنها از ۱۰ نفر تقدیر خواهد شد. در روزای ابتدایی نمایشگاه جوایز اعطا میشود. به نفر اول این مسابقه ۶۰ میلیون تومان جایزه به همراه سفر به هنگ کنگ، نفر دوم ۳۰ میلیون تومان، نفر سوم ۱۵ میلیون تومان و از نفر ۴ تا ۱۰ نفری ۴ میلیون تومان تعلق خواهد گرفت.
تقی زادگان درباره افزایش قیمت طلا بیان کرد : هر قدر که قیمت طلا افزایش یابد بازار با رکود مواجه میشود و خریداران کاهش پیدا میکنند. طلا کالای سرمایهای بوده و کالای مصرفی نیست. بازار اکنون راکد است. در گذشته قیمت هر گرم طلا تا یک میلیون و ۵۳۶ هزار تومان رسیده، اما برای اولین بار قیمت هر گرم طلا امروز رکورد را شکسته و به یک میلیون و ۵۳۷ هزار تومان رسیده است. طلا و ارز در کشور ما با هم به صورت مستقیم به یک نسبت بالا میرود در حالی که در کشورهای اروپایی برعکس است یعنی وقتی انس بالا میرود ارزش دلار کاهش پیدا میکند و بالعکس. در کشور ما اگر طلا و ارز به یک نسبت بالا نرود، قاچاق ایجاد میشود.
تقی زادگان درباره واردات طلا به کشور بیان کرد: مشکلات زیادی دراین خصوص داشتیم که خوشبختانه این مشکل حل شده و از ابتدای شهریور ماه سال جاری واردات شمش ازاد شده است، اما در زمینه خروج طلا از کشور مشکلات داریم. کشور ترکیه وارد کننده مصنوعات طلا از ایران بود اما امروز صادر کننده به کشورهای حاشیه خلیج فارس شده است.
وی درباره حمل چمدانی نقره گفت: این مساله ابلاغ شده و هر مسافر میتواند تا ۳ کیلو نقره با خود حمل کند.
در ادامه محمود بندرچی، مجری برگزاری هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها در مشهد اظهار کرد: امید است با کمک یکدیگر نمایشگاه به گونه ای برگزار شود که در شأن استان و مشهد مقدس باشد. باید کمک کنیم تا این رویداد بازتاب خوبی داشته باشد. هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها در مشهد جزو نمایشگاههای شاخص کشور است و امید است به این نمایشگاه وسعت دهیم.
پیشبینی حضور بالغ بر ۱۵۰ برند در هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها در مشهد
وی افزود: در نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها در مشهد طی سال قبل ۱۰۰ غرفه وجود داشت و شرکت کنندگانی از کشورهای ترکیه، چین و... نیز در آن حضور داشتند. این نمایشگاه تمام گروههای کالایی را در برمیگرفت. در سال جاری نیز در هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها همه گروههای کالایی و زنجیره ارزش از جمله ماشین آلات، نقره، طلا، گوهرسنگها و مجموعههایی که به این صنعت مربوط میشود از جمله صندوقهای بیمه، شیشههای ضد سرقت و ... حضور دارند. پیشبینی میشود بالغ بر ۱۵۰ برند در این نمایشگاه حضور پیدا کنند؛ بازار هدف ما در این نمایشگاه سازندگان طلا و جواهر است.
گردش مالی صنعت طلا و جواهر، نقره و گوهرسنگها در دنیا بالای ۱۰۰۰ میلیارد دلار است
مجری برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر و نقره مشهد تصریح کرد: صنعت طلا و جواهر، نقره و گوهرسنگها در تجارت جهانی جزو اولین بخشهای تجارت قانونی دنیا است و گردش مالی در این زمینه بالای ۱۰۰۰ میلیارد دلار است، اما سهم کشور ما از این صادارت یک دهم درصد هم نیست. اگر دولت اجازه دهد این صنعت در زمینه خود حرکت کند نیاز به صادارت هیچچیز نداریم. صنعت طلا و جواهر صنعت سبز بوده و میزان اشتغالزایی بالایی دارد. نگاه به این صنعت نگاه لوکس است و اجازه حرکت به این صنعت داده نمیشود.
هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگها در مشهد ۲۹ آذر لغایت ۲ دی ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام