۲ شهر کردستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: طبق آخرین رنگ بندی کرونا، دهگلان و سروآباد در وضعیت زرد و باقی شهرهای استان آبی است.

بهرام کندائی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در مقایسه با هفته گذشته، بیجار از رنگ کرونایی زرد به آبی و سروآباد از آبی به زرد درآمده و دهگلان هم مانند هفته گذشته زرد است.

وی افزود: بر اساس آخرین بروز رسانی‌ها بر اساس موارد ابتلا، بستری در بخش و مراقبت های ویژه کرونایی و موارد فوتی، شهرهای بانه، بیجار، سقز، سنندج، دیواندره، قروه، کامیاران و مریوان رنگ آبی (بی‌خطر) هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: برای پیشگیری و مقابله مؤثر با این بیماری، لازم است مردم با هوشیاری در جهت مقابله با افزایش شیوع مجدد در استان اقدام کنند.

کندائی به عدم شناسایی بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد هفت نفر در بخش مراقبت های ویژه قرار دارند.

وی از شهروندان خواست پروتکل های بهداشتی را برای پیشگیری از افزایش نشر ویروس های بیماری های تنفسی بویژه کووید۱۹، سرماخوردگی و آنفلوآنزا در استان جدی گرفته و همچنان رعایت کنند.

 انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401090502821
  • خبرنگار :

برچسب‌ها