پری تاتار در گفتوگو با ایسنا، با دعوت از دانشآموزان برای عضویت در پژوهشسراهای دانشآموزی، گفت: عضویت در این پژوهشسراها میتواند در پژوهش محور بار آمدن دانشآموزان تاثیر زیادی داشته باشد.
تاتار حضور در پژوهش سراهای دانش آموزی را در گسترش فرهنگ تحقیق و پژوهش، رشد و توسعه علمی پژوهشی دانشآموزان و ایجاد دسترسی دانشآموزان به یافتههای جدید علمی پژوهشی تاثیرگذار عنوان کرد افزود: اگر افراد از سنین دانشآموزی پژوهش محور بار بیایند، در مراحل بعدی زندگی خود نیز انسانهای پژوهشمحوری خواهند بود.
مسئول پژوهشسرای دانشآموزی کرمانشاه ادامه داد: پژوهش در دنیای امروز حرف اول را میزند و افرادی که به این حوزه ورود پیدا کنند، آینده موفق تری خواهند داشت.
وی در ادامه با بیان اینکه هنوز اهمیت پژوهش محوری در کشور ما جا نیافتاده، گفت: حتی در دانشگاهها نیز آنطور که باید به پژوهش بها داده نمیشود.
تاتار با بیان اینکه همه دانشآموزان میتوانند به عضویت پژوهشسراها درآیند، گفت: دانشآموزان خلاق، مستعد و علاقمند تمامی پایههای تحصیلی میتوانند به عضویت پژوهش سراهای دانش آموزی درآیند.
تاتار با بیان اینکه در حال حاضر در استان کرمانشاه ۲۲ پژوهشسرای دانشآموزی فعال است، گفت: در هریک از این پژوهش سراها بین پنج تا ۱۰ هزار دانشآموز عضو هستند.
انتهای پیام