محمد قویدل در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه این هنرستان با هزینه ده میلیارد ریال و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تجهیز و راه اندازی شده است، اظهار کرد: ابتدا دانش آموزان در آزمونی شرکت کردند و پس از دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی ۱۵ دانش آموز برای تحصیل در این رشته انتخاب شدند که البته برای سالهای آینده ظرفیت پذیرش و شمار مراکز دارای این رشته افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه توسعه آموزشهای فنی و حرفهای با هدف تربیت نیروهای مورد نیاز بازار کار، یکی از سیاستهای دولت سیزدهم است، تصریح کرد: هنرستانها و رشتههای هنرستانی با رویکرد تامین نیروی بازارکار و مشارکت بخشهای مختلف و دستگاههای مرتبط است.
قویدل اضافه کرد: رشته بهیاری نیز از رشتههایی است که با مشارکت وزارت بهداشت راه اندازی شده و دانش آموزان پس از سه سال آموزش میتوانند در مراکز بهداشتی و درمانی مشغول به کار شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در پایان با بیان اینکه این هنرستان زیر نظر آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی دوره سه ساله بهیاری را به دانش آموزان آموزش میدهد، عنوان کرد: این رشته آموزشی در هنرستان آیت الله رئیسی ناحیه یک بندرعباس راه اندازی شده است.
انتهای پیام