یعقوبعلی نظری امروز، سوم آذر ماه، در نود و هشتمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که در اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اشتغال استان باید مبتنی بر تولید و فعالیت اقتصادی باشد. امسال باید به نسبت به جمعیت خراسان رضوی، ۱۱۵ هزار اشتغال ایجاد شود که عدد بزرگی است. این مساله باید در دستور کار جدی سازمانها قرار داشته باشد و واقعیتها هم باید منعکس شود. در این خصوص باید همکاری بخش خصوصی، تعاونیها، اصناف و... صورت گیرد که فضای عمومی استان را مثبت کند. بر اساس آمارها وضعیت اشتغال در استان نسبت به کل کشور نسبت بالایی است. آمادگی داریم هر جا به مدیریت حاکمیتی نیاز است اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: در استان با ایجاد گفتوگو برای مشکلات تصمیمگیری میشود. مدیریت در استان باید مثبت و کارگشا باشد. در بخش خصوصی نگاه به اقدامات حاکمیت و دولت هم میتواند مثبت و هم میتواند منفی باشد. در جلسه اخیر با فعالان اقتصادی استان عنوان شد که همه در یک جبهه بوده و دنبال هدف مشترک هستیم؛ بنابراین اگر این اعتقاد وجود داشته باشد که هدف ما یکی است، مسلما مشکلات اقتصادی خراسان رضوی حل میشود. البته بخش دولتی نیز باید از بخش خصوصی حمایت کند.
نظری با اشاره به حضور نماینده تشکلهای اقتصادی در اتاق بازرگانی افزود: هر تشکل باید نماینده فعالان خود باشد. قاعده این است که فعالان هر حوزه در قالب تشکلها ساماندهی شوند. یکی از ماموریتهای قرارگاه مردمی اقتصادی استان ساماندهی بخشهای خصوصی و مردمی در قالب تشکلهای فعال و پویاست. ساماندهی، بهروزسازی و بهینهسازی تشکلهای مردمی بسیار اهمیت دارد و مفید است.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: به نظر من شورای گفتوگو باید قدری در مباحث اقتصادی نوگرایی داشته باشد. در اینجا ۲ محور وجود دارد. وقتی حرکتی آغاز میشود، طبیعتا مشکلاتی پیش روی خود خواهد داشت که نظارت و هدایت حل مشکلات حین حرکت لازم است. این مشکلات در دبیرخانه شورا مطرح میشود.
نظری ادامه داد: محور دوم فعالیتها کنشی است. دبیرخانه شورای گفتوگو باید در فعالیتهای کارشناسی خود در خصوص شناسایی مشکلات، وجود ظرفیتها در استان، منابع مالی و... به جمعبندی برسد. این شورا به عنوان یک مجموعه باید بداند چه ظرفیت مالی در استان بوده و چه پیشنهاداتی و پروژههایی مد نظر بخش خصوصی مبتنی بر این منابع و ظرفیتها در آن وجود دارد؛ سپس مشخص کند از طرف بخش دولتی چه اقداماتی برای توسعه اقتصادی نیاز است. برای مثال باید چه زیرساختها و مباحث اداری مشخص شود. رویکرد شورا باید رفع مشکلات و معضلات این حرکت باشد. اعتقاد راسخ ما این است که همه مسایل باید به بخش خصوص واگذار شود.
وی همچنین با اشاره به سهم خراسان رضوی برای ایجاد اشتغال در سال جاری اشتغال گفت: جریان اقتصادی استان با وجود برخی مشکلات در بخشهای مختلف مثبت و رو به جلو است. همچنین بر اساس آمارها وضعیت اشتغال در استان نسبت به کل کشور نسبت بالایی است.
انتهای پیام