استاندار فارس تاکید کرد:

لزوم استفاده از ظرفیت کارآفرینان برای فعال شدن کارخانه‌های راکد

استاندار فارس تاکید کرد: ضروری است در کارخانه‌های غیر فعال و یا نیمه فعال از ظرفیت کارآفرینان برای فعال کردن این کارخانه‌ها استفاده شود.

محمدهادی ایمانیه در جلسه‌ای با کارآفرینان، پیرامون مباحث مختلف در حوزه کارافرینی استان و رفع موانع و مشکلات این بخش بحث و تبادل نظر کرد.

به نقل از استانداری فارس، او با اشاره به اینکه خداوند متعال بالاترین کارآفرین و خالق انسان است، گفت: باتوجه به طرح مسائل و پیشنهادات برای زیر مجموعه‌های صمت، تعاونی ها، گمرک، بانک و مسکن ارائه شود تا با مدیران مربوطه پیگیری لازم صورت گیرد.

استاندار فارس همچنین در خصوص نقش کارآفرینان در موضوع مهاجرت معکوس، افزود: این موضوع بسیار مهمی برای استان است و باتوجه به حضور کارآفرینان در این حوزه کار بسیار ارزشمندی در حال انجام است که در خور جامعه فعلی است و امید است با جدیت بیشتری دنبال شود.

ایمانیه همچنین طرح برون سپاری اشتغال توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) را طرحی فاخر دانست و ادامه داد: دفاتر مشاوره کارآفرینی و نقش آن‌ها در اشتغال آفرینی بسیار تأثیر گذار است.

او خاطر نشان کرد: نیاز است تا در کارخانه‌های غیر فعال و یا نیمه فعال از ظرفیت کارآفرینان برای فعال کردن این کارخانه‌ها استفاده شود.

تقاضا محور شدن اقتصاد خرد، دیگر موضوعی بود که استاندار فارس بر آن تأکید کرد و افزود: در این خصوص در شرکت‌های نوآور و دانش بنیان ابتدا باید تشخیص بازار و نیازها صورت گیرد و پس از آن نسبت به تولید اقدام شود.

فارس با ۵۷ مجوز دفتر مشاوره کارآفرینی جزو استان‌های برتر کشور است 

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس نیز در ادامه این جلسه ضمن گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی با بیان اینکه ویژه برنامه‌هایی در سطح استان و شهرستان شیراز به مناسبت این هفته برگزار می‌شود، گفت: استان فارس در حوزه عملکرد صدور مجوز فعالیت‌های دفاتر مشاوره و خدمات کارآفرینی یکی از استان‌های پیشرو در کشور می‌باشد که با ۵۷ مجوز دفتر مشاوره کارآفرینی جزو استان‌های برتر کشور است.

وحید خدا پرست همچنین به تعداد مجوزهای صادر شده در حوزه کافه کارآفرینی اشاره کرد و افزود: فارس شش مجوز کافه کارآفرینی دارد که به گفته مدیر کل توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور، بهترین کافه کارآفرینی کشور در حال حاضر از حیث ارائه کیفیت و کمیت خدمات رسانی شهر شیراز دارد.

او ادامه داد: در فضای کاری مشترک و شتاب دهنده هر کدام چهار مجوز صادر شده است. همچنین در تشکیل انجمن صنفی دفاتر خدمات مشاوره و کارآفرینی چهار مجوز صادر شده است که در این حوزه هم استان فارس از پیشگامان تشکیل انجمن صنفی در سطح کشور بوده است.

خداپرست یادآور شد: کانون کارآفرینی استان فارس یکی از موفق‌ترین کانون‌ها در سطح کشور می‌باشد که زمینه و بستر خوبی را در توسعه و زیست بوم کارآفرینی استان فارس ایجاد کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در پایان سخنان خود اضافه کرد: در سال ۹۹ از تعداد ۱۱ نفر کارآفرین ملی و برتر کشور دو کارآفرین از استان فارس به عنوان کارآفرینان برتر انتخاب و معرفی شدند.

کانون‌های کارآفرینی از هیچ یک از منابع و امکانات دولتی برخوردار نیستند 

علیرضا ظهیر امامی، رئیس کانون کارآفرینان فارس به مشکلات این حوزه پرداخت و بیان کرد: کانون کارآفرینی از هیچ یک از منابع و امکانات دولتی برخوردار نیست، اما به بضاعت خود تلاش کرده تا در رونق و توسعه کارآفرینی از هر طریقی شریک باشد تا اقدامات لازم از حیطه مسئولیت اجتماعی انجام شود.

او خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات بزرگ کانون کارآفرینی در راستای جلوگیری از مهاجرت معکوس روستاییان در حوزه احیای قنوات است که برای اولین بار در سطح استان موفق شدیم در قنات انجیره شهرستان فسا با نصب شیر فلکه از هدر رفت ۲ میلیارد متر مکعب آب شیرین این قنات در فصول زراعی جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401090301686
  • خبرنگار :