به گزارش ایسنا، پیتر زاتکو، هکر سابق معروف به ماج، که تا زمان اخراج در ژانویه، به عنوان مدیر امنیتی توییتر خدمت می کرد، این شرکت را متهم کرد که ادعاهای نادرستی در زمینه داشتن یک برنامه امنیتی قوی داشته و مقامات آمریکایی را درباره دفاع خود در برابر هکرها و حسابهای کاربری هرزنامه، گمراه کرده است. وی در سپتامبر در برابر کمیته قضایی سنای آمریکا شهادت داد که بعضی از کارمندان توییتر، نگران بودند دولت چین قادر خواهد بود اطلاعات کاربران این شرکت را گردآوری کند.
گریسلی که رئیس کمیته امور قضایی سنای آمریکاست، در نامه ای به ایلان ماسک که به تازگی توییتر را خریداری کرده است، از مالک جدید این شبکه اجتماعی خواست یک ارزیابی تهدید از وضعیت امنیت فعلی توییتر و سیستمهایش به منظور حمایت بهتر از اطلاعات و حریم خصوصی کاربران آمریکایی انجام دهد. وی همچنین خواستار مطلع شدن اعضای کمیته از این یافته ها شد.
در نامه گریسلی آمده است: توییتر میزان زیادی از اطلاعات شهروندان آمریکایی را جمع آوری می کند. آمریکایی ها، علاقه شخصی برای تضمین امنیت اطلاعات خصوصی خود و اطمینان از عدم نفوذ عوامل خارجی به شرکتهایی که اطلاعات خصوصی خود را در اختیار آنها قرار داده اند، دارند.
زاتکو شهادت داد یک عامل بیگانه، می تواند از بدافزار برای دزدیدن اطلاعات شخصی کاربران توییتر استفاده کرده و از این اطلاعات برای دسترسی به اطلاعات حساس در تلفن شخص مذکور استفاده کند.
بر اساس گزارش رویترز، در این نامه، برخی از نگرانیهایی که در نامه قبلی ارسال شده توسط گریسلی و دیک دوربن، سناتور دموکرات به پاراگ آگراوال، مدیرعامل سابق توییتر در سپتامبر مطرح شده بود، تکرار شده است. به گفته گریسلی، آگراوال با اشاره به دعوای حقوقی با ماسک، به این نامه پاسخ نداد.
انتهای پیام