احیای نقش دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی ضروری است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تنها راه برون‌رفت از فضای حاکم بر دانشگاه‌ها و جهت‌دهی مطالبات که مقرون به هدف شود و چارچوب نظام‌مند داشته باشد را حلقه‌های دانشجویی دانست و گفت: باید این مجموعه‌ها احیا شود تا پاسخگوی مطالبات دانشجویان باشیم.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالحسین کلانتری در جمع نمایندگان مجموعه‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان اصفهان به تشریح فضای فعالیت‌های دانشجویی پرداخت و اظهار کرد: شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن دانشگاه‌ها تاثیر عجیبی بر روی کلیت جامعه ایران و به خصوص جامعه دانشگاهی گذاشت.

وی افزود: فرصت‌ها و تهدیدهایی که اپیدمی کرونا آفرید و مسیری که پیش روی ما باز کرد، تحولات عمیقی را به وجود آورد. دانشگاه‌ها قبل از کرونا به مجموعه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی در عرصه‌های فرهنگی می‌پرداختند و دانشجویان با این فعالیت‌ها آشنا و جذب یکی از گروه‌های فعال دانشجویی می‌شدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم توضیح داد: همه چیز در مسیر خود معنادار بود و دانشجویان در چارچوب قواعد، کنشگری می‌کردند که با شیوع کرونا همه این فعالیت‌ها از بین رفت و مجموعه دانشجویی نقش خود را در فعالیت‌های فرهنگی تقریبا از دست داد.

دکتر کلانتری با تشریح مثلث "مردم"، "حکومت" و "مسائل"، اظهار کرد: در وسط این مثلث، مجموعه‌های دانشجویی و حلقه‌های واسط به عنوان میانجی مطرح هستند که وظیفه آنها برقراری نظم و مدنیت در جامعه و به‌صورت خاص دانشگاه است. متاسفانه ما در کنار عنادها و دشمنی‌های خارجی حلقه‌های واسط را در دانشگاه‌ها از دست دادیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در دیدار و گفت‌وگوی مجموعه‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان اصفهان با معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، نمایندگانی از انجمن‌های علمی، تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی و هنری، حیات مذهبی، نشریات دانشجویی از دانشگاه‌های اصفهان، پیام نور، هنر اصفهان، صنعتی اصفهان، علمی و کاربردی، فنی و حرفه‌ای و فرهنگیان حضور داشتند و مطالبات، دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401090201353
  • خبرنگار : 71664