۱۷۰ نفر در کرج از آموزش رایگان صنایع دستی برخوردار شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گفت: ۱۷۰ نفر در کرج از آموزش‌های رایگان صنایع دستی برخوردار شدند و گواهینامه مهارت تحت نظر اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز دریافت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، فریدون محمدی روز چهارشنبه دوم آذر گفت: این گواهی‌ها در رشته‌های سراج‌سنتی، چادرشب بافی، چهل تکه‌دوزی، پته‌دوزی، نقاشی زیرلعابی، دوخت لباس محلی، نقش برجسته سفال، حکاکی روی چرم، معرق چوب، سفالگری سنتی، سفالگری با چرخ، قلاب‌بافی، گلیم بافی ومینای سفال و مس صادر شده است.

محمدی با اشاره به رشته‌هایی که بیشترین استقبال را داشته‌اند، گفت: رشته‌های سراج سنتی، گلیم بافی، سفالگری با چرخ و نقاشی زیر لعابی بیشترین استقبال را داشته‌اند.

به گفته او کسانی که موفق به دریافت گواهینامه مهارت صنایع دستی‌ از میراث فرهنگی می‌شوند می‌توانند نسبت به دریافت مجوز تولید انفرادی و کارگاهی و دریافت تسهیلات حمایتی اقدام کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401090201010
  • خبرنگار :