به گزارش ایسنا، عینالله کشاورز ترک اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر، هشت کمیته استانی جهت حمایت از بنگاههای مشکلدار تشکیل شد و به ۱۳بنگاه اقتصادی مشکلدار با تعداد ۱۹۲۱ نفر کارگر در راستای صیانت از نیروی کار و اشتغال از سوی این اداره کل به آنها کمک شد.
وی افزود: با برگزاری جلسات مستمر با مدیریت واحدها و پیگیری و تشکیل جلسات کارشناسی توسط معاونت روابط کار و مطرح شدن موضوعات کارگری در کمیسیون امنیت کارگری در سطح شهرستان و استان در راستای پرداخت معوقات کارگران؛ میانگین مدت حقوق معوق کارگران کاهش ۱۲ درصدی داشته است.
بنابر اعلام روابط عمومی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین تصریح کرد: هفت جلسه کمیته هماهنگی استانی به منظور ایجاد وحدت رویه در امور بیمه بیکاری و حمایت از کارگران بیکارشده بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل تأمین اجتماعی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای برگزار شده است.
وی بیان کرد: تعداد ۲۸۱۷ مورد بازرسی ادواری از کارگاههای مشمول قانون کار بهویژه کارگاههای پرخطر ازجمله صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، معادن و کارگاههای ساختمانی توسط بازرسان کار استان جهت صیانت از نیروی کار انجام شد که نقش موثری در افزایش ایمنی، پیشگیری از بروز سوانح و ایفای تکالیف و وظایف کارفرمایان نسبت به کارگران داشت.
کشاورز ترک خاطرنشان کرد: علاوه بر وظیفه اصلی این وزارتخانه که همان صیانت از نیروی کار بوده، حمایت از کارفرمایان، حفظ اشتغال موجود با پایداری فعالیت بنگاههای اقتصادی، رصد و شناسایی واحدهای مشکلدار ازجمله مهمترین برنامههای ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
وی مطرح کرد: تربیت نیروی کار ماهر با توجه به نیاز واحدهای اقتصادی فعال و نیمه فعال توسط آموزش فنی و حرفهای، تسهیل و تسریع در پرداخت اعتبارات ارزانقیمت بهویژه سرمایه در گردش و رفع مشکلات پیش روی این واحدهای مشکلدار در استان میتواند از تعطیلی و مشکلات آنها پیشگیری کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین یادآور شد: علاوه بر وظیفه اصلی این وزارتخانه که همان صیانت از نیروی کار بوده، حمایت از کارفرمایان، حفظ اشتغال موجود با پایداری فعالیت بنگاههای اقتصادی، رصد و شناسایی واحدهای مشکلدار از جمله مهمترین برنامههای ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
انتهای پیام