به گزارش ایسنا، محسن رضایی در همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس با بیان اینکه مدیریت کوانتومی به شکل مدیریت سپاه نزدیکتر است، اظهار کرد: مدیریتهای قدیمی براساس مدیریت نیوتنی بوده است اما در قرن بیستم به دلیل پیچیدگیهای موجود دیگر شکل مدیریت قبلی نمیتوانست پاسخگو باشد.
وی افزود: سازمانهای کوانتومی یادگیرنده هستند، یعنی به صورت دائم بر این امر یادگیری تأکید دارند. سپاه هم یکی از ارکان اساسیاش همین تاکید بر امر یادگیری است.
رضایی یادآور شد: در زمان جنگ هرکس که برای حضور در جبهه اعلام آمادگی میکرد یک گزینش ساده داشتیم و اعتماد فوقالعادهای در آن زمان وجود داشت و بر روابط انسانی و اجتماعی تاکید فراوانی میشد.
معاون اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه ما در زمان جنگ با آزادگی و همفکری طراحی عملیات میکردیم، ادامه داد: تاسیسگری در سپاه جایگاه والایی داشت و ما در عملیات فتحالمبین از سردار سلیمانی خواستیم که تیپ تاسیس کند و این امر در میان فرماندهان سپاه رواج داشت.
وی با بیان اینکه پرسشگری از اصول کار در سپاه بوده است، اظهار کرد: در جنگ انرژی مثبت دادن با عقلانیت و تدبیر همخوانی داشت و از عینیت به دور نبود. ما در دوران جنگ، برای خود رسالت قائل بودیم.
رضایی یادآور شد: سازمان سپاه و مدیریت آن در دوران دفاع مقدس خلاقیت، دانایی و یکپارچگی را در خود جمع کرده بود. امروز هم مردم ما به محض اینکه آگاه شوند چه توطئههایی وجود دارد خودشان از توطئهها جدا میشوند و روبهروی کسانی میایستند که ادعای طرفداری از مردم را داشتهاند.
انتهای پیام