رئیس هیات بوکس خراسان رضوی:

در خصوص فعالیت بوکس بانوان تابع نظر وزارت ورزش هستیم

رئیس هیات بوکس خراسان رضوی گفت: در حال حاضر فعالیت بانوان در این رشته غیر قانونی است و حتی با وجود حجاب اسلامی، صلاحدید وزارتخانه بر عدم برگزاری مسابقات است.

امیرحسین اخوان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص فعالیت در بوکس بانوان اظهار کرد: برای فعالیت بانوان در رشته بوکس مجوز رسمی وجود ندارد و به تمام استان‌ها اطلاع‌رسانی شده است. در حال حاضر فعالیت بانوان در این رشته غیر قانونی است و حتی با وجود حجاب اسلامی، صلاحدید وزارتخانه بر عدم برگزاری مسابقات است. امیدواریم که مجوزها در این خصوص صادر شود که بانوان بتوانند استعداد خود را در رشته بوکس به نمایش بگذارند.

وی افزود: تمام تلاش خود را برای برگزاری مسابقات بانوان به کار خواهیم گرفت، اما نظر نهایی در اختیار وزارتخانه است و ما منتظر صدور مجوزها هستیم، چراکه شاهد استقبال بسیاری از بانوان برای فعالیت در عرصه بوکس هستیم.

رئیس هیات بوکس خراسان رضوی از جهش‌های بوکس در خراسان رضوی خبر داد و گفت: هیات بوکس را اسفند ماه ۹۸ در حالی که رتبه ۲۸ را در کشور به خود اختصاص داده بود تحویل گرفتیم. امروز بوکس خراسان در رتبه ۳ کشور قرار دارد و در دو سال متوالی این جایگاه را حفظ کرده است.

اخوان در ادامه گفت: بعد از تقریبا ۲۲ سال مشهد میزبان مسابقات قهرمانی کشور در رده جوانان بود و پس از گذشت ۴۴ سال توانستیم در رقابت‌های مذکور عنوان قهرمانی را کسب کنیم.

وی در خصوص دعوت بوکسورهای خراسانی به تیم ملی عنوان کرد: ورزشکاران خراسانی در رده‌های مختلف به تیم ملی دعوت شدند و هم اکنون محمدفارسی به مسابقات جهانی در آسیا اعزام شده است. محمد سینا مرتضوی به عنوان نماینده خراسان رضوی در تیم ملی حضور دارد، اما متاسفانه به علت کمبود سهمیه شورای برون‌مرزی نتوانست به مسابقات اعزام شود. در رده سنی جوانان ۲ ملی‌پوش خراسانی حضور دارند. نتایج حاصله برای هیاتی که در رده ۲۸ کشور قرار داشته نوعی معجزه است.

رئیس هیات بوکس خراسان رضوی در خصوص عملکرد هیات بوکس خراسان رضوی بیان کرد: شعار هیات بوکس اتحاد، همدلی و هم‌افزایی بوده و اعتقادمان تاکید بر واژه «ما» است و هر نتیجه‌ای با فعالیت تیمی حاصل شده است. افزایش ۳ برابری باشگاه‌های بخش خصوصی در سطح استان از اتفاقات خوب است و امروز ۹ باشگاه به طور رسمی و قانونی فعال هستند.

اخوان ادامه داد: شهرستان‌هایی که در عرصه بوکس ضعیف بودند با تحولات بسیار، فعال شدند و شاهد توسعه ۳۵ درصدی هیات‌های بوکس شهرستان هستیم. ۲ خانه بوکس نیز در تایباد و نیشابور ساخته شد و در جهت رشد شهرستان‌ها میزبانی مسابقات قهرمانی استان را به آن‌ها نیز واگذار کردیم.

وی افزود: اولین هیاتی که در زمان اپیدمی کرونا برای برگزاری وبینارهای آموزشی و داوری اقدام کرد، هیات بوکس خراسان رضوی بود که همچنان نیز ادامه دارد. در سال جاری کلاس‌های مربیگری و داوری درجه ۲ برگزار خواهدشد.  

رئیس هیات بوکس خراسان رضوی با اشاره به اینکه بوکس خراسان رضوی پدیده‌های زیادی دارد، بیان کرد: یکی از پدیده‌های خراسان رضوی علی حبیبی‌نژاد است که به عقیده بسیاری از کارشناسان یک نابغه و استعداد نوظهور در بوکس کشور است. بعد از ۱۵ سال موفق شدیم در لیگ برتر بوکس حاضر شویم و در سال جدید نیز در لیگ برتر شرکت خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ / ۰۶:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401082818970
  • خبرنگار : 50509

برچسب‌ها