دکتر محمد راضی جلالی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد شرکتهای دانش بنیان استان خوزستان از ۸۴ شرکت در سال گذشته به ۱۱۴ شرکت در حوزههای نفت، گاز، پتروشیمی، کشاورزی، آی تی و زیست فناوری افزایش یافته است. فعالیت این شرکتها و دیگر واحدهای فناور که ۳۲۶ واحد هستند شامل مجموعههایی است که در اهواز و برخی شهرستانها از جمله خرمشهر، مسجدسلیمان، بهبهان، دزفول و دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، صنعتی بهبهان و علوم و فنون خرمشهر و در مراکز رشد مستقر هستند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: تعداد پرسنل این شرکتها به ۳ هزار و ۱۲۰ نفر رسیده است و در خصوص تسهیلات از محل تبصره ۱۸ به پارک علم و فناوری رقمی اختصاص داده شده بود که ۶۰ میلیارد تومان است. با پیگیریهای انجام شده توانستیم این اعتبار را به ۱۱۰.۶ میلیارد تومان برسانیم و ۱۸۴ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهیم و البته محلهای دیگری نیز در نظر گرفته شده است.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: پارک خوزستان به عنوان متولی پیگیری توسعه دیپلماسی فناوری در کشور عراق معرفی شد و ماموریت فناوری به ما واگذار شد و فرصت بسیار خوبی برای شرکتهای فناور و دانش بنیان برای اشتغال و ارزآوری پیش آمد. سهم ما از بازار عراق آن گونه که باید نبوده است اما با ورود شرکتها به این بازار مخصوصا بصره، میتوان ظرفیت خوبی در حوزه اشتغال ایجاد کرد.
انتهای پیام