سید حسن میر فانی شامگاه ۲۴ آبانماه در نشست خبری که در سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد، خاطرنشان کرد: بودجه امسال شهرداری نیشابور ۴۸۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه بخش قابل توجه درآمد شهرداری از محل عوارض مردم تأمین میشود، بیان کرد: از اواخر دهه ۶۰ که شهرداریها از بدنه دولت جدا شدند بودجه خود را به صورت درآمد و هزینه تأمین میکنند.
شهردار نیشابور گفت: به رغم اینکه بودجه پارسال شهرداری نیشابور ۳۸۷ میلیارد تومان بوده اما امسال با رسیدن به ۴۸۲ میلیارد تومان از افزایش قابل توجهی برخوردار بوده است.
میرفانی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۹۷ درصد بودجه شهرداری نیشابور محقق شده که ۴۰ درصد آن به پروژههای عمرانی اختصاص یافته و ۶۰ درصد دیگر صرف هزینههای جاری میشود.
وی با اشاره به اینکه بودجه امسال حوزه عمرانی شهرداری نیشابور ۲۲۷ میلیارد تومان و بودجه جاری ۲۲۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، افزود: مردادماه امسال طبق قانون درآمد پایدار شهرداریها و دهیاریها، به صورت قطره چکانی اعتباری به دو ارگان یاد شده اختصاص داده شد.
شهردار نیشابور همچنین گفت: از هنگام تصدی در شهرداری نیشابور اتمام پروژههای نیمه تمام و تقسیم عادلانه امکانات در نقاط مختلف شهر جزء اولویتهای کاری بوده است.
وی در ادامه به وضعیت تولید زباله در این شهرستان اظهار کرد: باوجود اینکه میانگین تولید زباله برای هر ایرانی حدود ۸٠٠ گرم اعلام شده اما این میزان در نیشابور برای هر فرد حدود ۵٠٠ گرم است.
میرفانی با تأکید بر اینکه برای کاهش انباشت زباله هیچ راهی جز تفکیک زباله در مبدأ و مقصد وجود ندارد، از اجرای طرح اکو در این شهرستان خبر داد و افزود: این طرح اکنون در ۳ شهر مشهد، اراک و نیشابور اجرا میشود، هدف از اجرای این طرح استحصال زبالهها و اشتغالزایی از میان ۱۵ تن زباله است.
حسن یخدانی، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیشابور نیز در این نشست گفت: بودجه امسال این سازمان، ۸ میلیارد و ۳٠٠ میلیون تومان پیش بینی شده که تاکنون ۴ میلیارد تومان آن هزینه شده است.
وی افزود: در راستای جلب مشارکت شهروندان طرحی تحت عنوان خانه فرهنگ بهشت افتتاح شد، در سایر مناسبتها نیز از بخش مردمی استفاده میشود.
اسماعیل قندهاری، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر نیشابور هم در جمع اصحاب رسانه گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۷ دستگاه اتوبوس با اعتباری بالغبر ۱۲٠ میلیارد تومان خریداری شده که با یارانه اختصاص یافته این هزینه به ۳٠ میلیارد تومان کاهش یافت.
ایوب نایب سرپرست سازمان مدیریت پسماند نیشابور نیز به خبرنگاران گفت: با توجه به محدودیتهایی که در رابطه با محل زباله گاه وجود دارد قطعه زمینی به مساحت ۱۸۵ هکتار برای انتقال زبالهها در نظر گرفته شده و برای ورودی زیرسازی زباله گاه ۴٠٠ میلیون تومان هزینه شده است.
انتهای پیام