به گزارش ایسنا، سید البرز حسینی نماینده خدابنده و عضو کمیسیون عمران مجلس در جلسه روز سهشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی نحوه مدیریت زنجیره تأمین و توزیع دارو و علل کمبودهای اخیر در کشور (گزارش شماره دوم از نحوه اجرای طرح دارویاری)، با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که مردم را رنج میدهد همین موضوع گرانی و کمبود دارو است و مردم گرفتار موضوع سلامت خود هستند، اظهار کرد: در طی سال ۱۴۰۰ قرار شد که دارو از سبد ارز ترجیحی خارج شود و تمرکز بر روی نظام بیمه ای حوزه دارو ایجاد شود و یارانه دارو و توزیع مناسب آن با توجه به نیاز بیماران اتفاق بیفتد و قرار بود مدیریت بهینه در زنجیره تامین و توزیع دارو ایجاد شود.
وی افزود: آقای وزیر بهداشت الان توضیح دهد که آیا دسترسی بیماران به دارو تسهیل شده است؟ زنجیره تامین و توزیع دارو به ویژه در بخش داروهای مهم و موردنیاز بیماران با توجه به آماری که در گذشته بود و دست سازمان غذا و دارو است، آیا درست انجام شده است؟
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه فرمان کار از دست متولیان دارو خارج شده است، اظهار کرد: نتیجه طرح «دارویاری» فقط از حیث نسخه الکترونیکی اتفاق افتاده است اما داروهای نسخه الکترونیکی پیدا نمی شود، بیماران صعب العلاج با هزینه های هنگفت مواجه هستند و داروهای این بیماران نیز کمبود شدیدی دارند.
حسینی با تاکید بر اینکه داروهایی که به راحتی در اختیار مردم قرار می گرفت و ساده ترین آنها با مشقت به دست مردم میرسد، مطالبه رئیس مجلس گفت: آقای دکتر قالیباف باید افرادی که در این موضوع ترک فعل کرده اند مورد پیگرد قرار بگیرند.
وی با اشاره به آمار کمبود داروها، تصریح کرد: طبق آمار از ۳۱۰۰ جریب داروی فعال در بازار ۵۰۰ تا کمبود داریم. ۹۰ مورد از اقلام پرمصرف در شرایط حاد هستند، با این شرایط آیا زندگی مردم در حوزه سلامت تامین می شود؟
انتهای پیام