برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

معاون‌ بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت چای ترش از سطح ۸۲۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان آغاز و تا آذرماه ادامه دارد.

امان اله طوقی در گفت وگو با ایسنا- بیان اینکه شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، فنوج عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند، اظهار کرد: بیش‌از ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان ۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت می‌شود افزود: پیش‌بینی می‌شود افزون بر  ۶۴۰ تن چای ترش در این استان تولید و به بازار عرضه شود.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401082416555
  • خبرنگار :

برچسب‌ها