وبینار «فرمولاسیون محصولات غذایی» برگزار می‌شود

انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و دانشگاه تهران، دوره آنلاین «فرمولاسیون محصولات غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه پنجشنبه ۲۶ از ساعت ۱۶ الی ۲۰ و جمعه ۲۷ آبان از ساعت ۹ لغایت ۱۳ با ارائه دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، مهندس داود سلیمانی ـ کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی و مهندس میلاد کمالی ـ کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی، به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

"فرمولاسیون محصولات کنسروی و نوشیدنی"،‌ "فرمولاسیون شکلات و فرآورده‌های کاکائویی" و "فرمولاسیون محصولات لبنی و گوشتی" از جمله موضوعات و سرفصل‌هایی است که در این وبینار به آن‌ها پرداخته می‌شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام، در گروه واتس‌آپ https://chat.whatsapp.com/BxxDw1KV7g5KuTvwSdULP عضو شوند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401082214969
  • خبرنگار :