معاون نمایشگاهی موزه علوم و فناوری ایران در حاشیه افتتاح این نمایشگاه که با حضور مسئولین شهرستان رفسنجان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موزه ملی علوم و فناوری ایران در عرصه نظام علم و فناوری کشور نه تولیدکننده و نه مصرفکننده علم است بلکه کار ترویج علم و فناوری را انجام میدهد بر این اساس طبق اساسنامه موزه ملی علوم و فناوری ایران برای توسعه عدالت آموزشی در کشور از سال ۹۱ تصمیم گرفتیم نمایشگاههای سیار علوم و فناوری را برگزار کنیم.
اسماعیل کاظمی افزود: این نمایشگاه ها از سال ۹۱ توسعه یافته و در حال حاضر ۵۳ اثر موزهای در مساحت ۸۰۰ مترمربع معرض دید علاقمندان بویژه دانشآموزان و دانشجویان قرار گرفته که از دو بخش علوم قدیم و علوم جدید تشکیل شده است.
معاون موزه علوم و فناوری ایران با ابراز امیدواری از استقبال از این نمایشگاه توسط دانشآموزان و دانشجویان رفسنجانی، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا ۴ آذرماه به مدت ۱۴ روز ادامه دارد و ساعت برگزاری نمایشگاه برای رفاه خانوادهها و ترغیب فرزندان آنها ۸:۳۰ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۸ است.
کاظمی عنوان کرد: ویژگی این نمایشگاه این است که مخاطب میتواند بصورت تعاملی به همه وسایل دست بزند. بنابراین وقتی آن را حس و لمس می کند میتواند با آن موضوع علمی ارتباط پیدا کند و در ذهن او نهادینه شود.
به گزارش ایسنا، در این نمایشگاه ۵۳ اثر شامل گرانکشها، الحیلها، نجوم و فیزیک در دو بخش علوم و فناوریهای قدیم ایران و علوم و فناوریهای جدید به نمایش در آمده است.
انتهای پیام