به گزارش ایسنا، ارسلان رحیمی در حاشیه سفر خود به منطقه شمال درجهت بررسی و بازدید از تاسیسات نفتی منطقه با بیان اینکه این فناوری که تاکنون دانش آن در انحصار برخی از کشورها بوده است خوشبختانه با پیگیریهای صورت گرفته در داخل کشور در حال بومیسازی است، گفت: در راستای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهی بستر لازم برای استفاده و بکارگیری فناوری پیگرانی هوشمند خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در صنعت نفت مهیا شده است.
به گفته مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، این فناوری با استفاده از توان داخل پیشرفت قابل توجهی داشته است، بنابراین در آینده نزدیک میتوان انتظار داشت که در صنعت نفت کشور عملیاتی شود.
افزایش ظرفیت انتقال فرآوردههای نفتی از ری به شمال
رحیمی در بخش دیگر اظهارات خود از وجود دو برنامه افزایش ظرفیت انتقال فرآوردههای نفتی از ری به شمال خبر داد و تصریح کرد: اجرای طرح افزایش ظرفیت انتقال فرآوردههای نفتی بهمنظور برطرف شدن نیاز استانهای شمالی کشور در برنامه آتی قرار دارد و بزودی اقدامات اجرایی آغاز میشود.
گفتنی است، پیگ هوشمند یکی از انواع پیگها است که به منظور کنترل شرایط فیزیکی خطوط لوله مورد استفاده قرار می گیرد. براین اساس با استفاده از این فناوری، به موازات انجام تعمیرات به موقع میتوان علاوه بر افزایش طول عمر خطوط از بروز نشتیها و آلودگیهای ناشی از مشکلات خوردگی همزمان با انتقال نفت خام و فرآوردههای نفتی ممانعت کرد.
انتهای پیام