واژگونی خودروی سواری در محور جونقان چهار مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت

رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از واژگونی خودروی سواری پیکان در محور جونقان به فارسان خبر داد و گفت: این حادثه چهار مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس چهارمحال و بختیاری محمود شمسی‌پور اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۴ امروز واژگونی پیکان  در محور جونقان به فارسان روبه‌روی کشتارگاه  موجب مصدومیت چهار نفر شد که پس از اطلاع به مرکز دیسپچ اورژانس استان بلافاصله آمبولانس‌های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: چهار نفر از سرنشینان که دچار مصدومیت شده بودند، پس از انجام اقدامات درمانی مناسب جهت انجام اقدامات درمانی تکمیلی توسط کارشناسان عملیاتی اورژانس به بیمارستان سیدالشهدا فارسان انتقال یافتند.

به گفته وی، متاسفانه در این حادثه یک نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست داد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401081913397
  • خبرنگار : 50123