به گزارش ایسنا، محمدرضا حسیننژاد، امروز ۱۶ آبان ماه، در جلسه سیاستگذاری هفته پژوهش و فناوری خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه هفته پژوهش امسال با توجه به شعار سال و عدم برگزاری این جشنواره به صورت حضوری در دو سال کرونا، باید با شکوه برگزار شود، اظهار کرد: مسئولان کمیتههای مختلف به صورت تلفیقی مشخص شود و از ظرفیت همه دستگاهها در این امر استفاده شود.
وی با بیان اینکه برآورد هزینه نمایشگاه هرچه زودتر باید انجام شود، اضافه کرد: بخشی از این برنامه را میتوانیم به صورت بومی اجرا کنیم و در همه گروهها افراد شایسته تقدیر را معرفی کنیم.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با اشاره به اینکه دستگاهها باید آمادگی داشته باشند تا در صورت لزوم از پژوهشگران و فناوران برتر خود تقدیر کنند، ادامه داد: باید یک وبگاه نیز برای این حوزه تعریف شود.
رتبه ۵۳ ایران در تبدیل علم به ثروت
محمدرضا قربانی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی، نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه ایران در تولید علم رتبه ۱۵ را در دنیا دارد، افزود: اما در تبدیل علم به ثروت رتبه ۷۱ را داشتیم که امسال به رتبه ۵۳ ارتقا پیدا کرد که نشان از اهمیت استفاده از علم را دارد.
وی با بیان اینکه فناوری در حوزههای مختلف وجود دارد و نیاز است در هفته پژوهش مورد توجه قرار گیرند، ادامه داد: در سالهای گذشته اکثر شرکتها از این موضوع گلایه داشتند.
تبدیل پژوهشسراهای دانش آموزی به مراکز رشد
ابوالقاسم اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی، نیز در ادامه با اشاره به اینکه ۱۳ هزار و ۷۰۰ معلم در آموزش و پرورش خراسان شمالی فعال هستند، اظهار کرد: برگزاری اردوهای پیشرفت به زودی در استان آغاز خواهد شد و در برنامه آتی پژوهشسراهای دانش آموزی تبدیل به مراکز رشد خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۵ اثر دانش آموزی از خراسان شمالی در جشنواره خوارزمی ارائه شد، اظهار کرد: در اردوهای پیشرفت نیز پیشرفتها و دستاوردهای کشور برای دانش آموزان نمایش داده می شود و در این مسیر نشستهای مشترکی با پارک علم و فناوری استان و سایر دستگاهها برگزار شده است.
بنا به این گزارش در این نشست مسئولیت کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی هفته پژوهش و فناوری خراسان شمالی به صدا و سیما و کمیته دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی واگذار و مقرر شد مسئولیت سایر کمیته ها در جلسه آتی اعلام گردد.
انتهای پیام