علی داوودی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی و عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در میان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.
وی افزود: رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیر اسلامی ضروری است و از این رو صدور گواهی استاندارد حلال برای محصولات غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
مدیرکل استاندارد خوزستان از صدور ۱۹ گواهی استاندارد حلال محصولات غذایی در استان خبر داد و گفت: این گواهی ها برای محصولات مختلف غذایی صادر شده است که از این بین فرآورده شکر با دریافت ۴ نشان بالاترین آمار را در بین تمامی فراورده های دارای نشان حلال دارا است.
داوودی ادامه داد: وظیفه حکومت های اسلامی است که با تدوین استانداردهای لازم توسعه این نوع از تجارت را هموار کنند و این موضوع نیازمند تدوین دستورالعمل های اختصاصی، آئین نامه ها و دستورهای شفاف است.
وی افزود: تا کنون چندین استاندارد ملی و بین المللی در زمینه غذای حلال تدوین شده است که در این زمینه می توان به راهنمای عمومی غذای حلال در سال ۲۰۱۰، آئین نامه اجرائی قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید در سال ۱۳۸۷ و راهنمای عمومی غذای حلال در سال ۱۳۸۸ توسط سازمان ملی استاندارد ایران اشاره کرد.
انتهای پیام