محمد حسنی نسب اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای افزایش سطح زیر کشت و حمایت از توسعه گیاهان دارویی، به توزیع بذر یارانه ای ۵ گیاه دارویی با ارزش شامل سیاهدانه، رازیانه، چیا، گل گاوزبان و پنیرک در ۲۰ شهرستان اقدام کرد.
وی افزود: طی ۱۰ سال گذشته سطح گیاهان دارویی استان از ۹۰ هکتار به یک هزار و ۸۶۵ هکتار در سال۱۴۰۰ افزایش یافته است.
حسنی نسب تصریح کرد: میزان گیاهان دارویی تولید شده در سال ۱۴۰۰، ۲۹ هزار و ۵۰۰ تن به ارزش ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال بود که این میزان محصول در ۲۴ شهرستان استان خوزستان کشت و تولید شد و عمده شهرستان های تولید کننده دزفول، ایذه، باغملک، شوش، شوشتر، دزپارت، کارون و حمیدیه بودند.
وی عنوان کرد: گیاهان دارویی کشت شده در استان خوزستان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۰ گونه بودند که مهمترین آن ها نعناع فلفلی، آویشن، بابونه، بادرنجبویه، به لیمو، چای ترش، رزماری، سیاهدانه، زعفران، گل گاوزبان، گل محمدی، ماریتیغال، مرزنجوش، مرزه خوزستانی و مورد معطر هستند.
حسنی نسب اظهار کرد: استان خوزستان به دلیل پتانسیل های منحصر به فرد اقلیمی و محیطی، دارای قابلیت بسیار مطلوبی در زمینه کشت و توسعه حداقل ۵۰ گونه ارزشمند دارویی است که رشد و توسعه این زیر بخش منجر به ایجاد فرصت های شغلی جدید، افزایش ارزش اقتصادی تولیدات کشاورزی، توسعه صادرات محصولات کشاورزی و افزایش ارزآوری خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از جهاد کشاورزی خوزستان، وی بیان کرد: برآورد می شود در سال جاری سطح زیرکشت گیاهان دارویی به ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار و مجموع میزان تولید به بیش از ۳۰ هزار تن افزایش یابد.
حسنی نسب ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی از متقاضیان فعالیت در زنجیره گیاهان دارویی بخصوص در صنایع بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی حمایت می کند.
انتهای پیام