معاون استاندار لرستان:

نمی‌توان با نگاه صرف به تولید و راندمان هر محصولی را تولید کرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: نمی‌شود با استفاده از آفت‌کش‌ها و کودهای شیمیایی فراوان و با نگاه صرف به تولید و راندمان هر محصولی را تولید کرد بلکه باید کیفیت و سلامت آن در اولویت قرار گیرد.

سیروس ابراهیمی در همایش روز جهانی غذا که در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: تولیدکنندگان، گردانندگان زندگی مردم هستند اما این بخش با توجه به استعداد و قابلیت‌های لرستان جایگاه خود را پیدا نکرده و کیفی‌سازی صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه الفبای غذا تولید غذاست، اضافه کرد: باید برای تولید سالم کوشش کنیم و ضرورت دارد تولید، امنیت و سلامت افراد را تضمین کند و در دسترس، همیشگی و سالم باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: باید برنامه مدون و مشخصی برای تولیدات در سال تدوین شود که به عنوان نمونه سال آینده برنامه برای تولید غذا چیست؟

ابراهیمی با تاکید براینکه در امر تولید، سلامت اهمیت دو چندانی دارد، خاطرنشان کرد: نمی‌شود با استفاده از آفت‌کش‌ها و کودهای شیمیایی فراوان و با نگاه صرف به تولید و راندمان هر محصولی را تولید کرد بلکه باید کیفیت و سلامت محصول در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: در کنار تولید باید به وضعیت مصرف نیز توجه کرد و درست و به اندازه مصرف کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان بیان کرد: اضافه وزن افراد جامعه به نوع تغذیه و سبک مصرف آنان برمی‌گردد.

ابراهیمی تاکید کرد: تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و مروجان باید دست به دست هم دهند تا سلامت جامعه را تضمین کنند و چنانچه نتوانیم انسان سالمی داشته باشیم از آن طرف با مشکل بهره‌وری مواجه خواهیم بود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401081510196
  • خبرنگار : 50177