استاندار تاکید کرد؛

ضرورت معرفی هنر سوزن دوزی سیستان و بلوچستان در سطح بین‌المللی

مشاور معاون بین الملل و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ظرفیت‌های بین المللی بسیاری بصورت بالقوه در سیستان و بلوچستان وجود دارد که می‌بایست بیش از پیش معرفی شود.

حدیث پازوکی در نشست با استاندار سیستان و بلوچستان، هدف از سفر به استان را بررسی ظرفیت‌های حوزه صنایع دستی عنوان کرد و افزود: برنامه‌ریزی برای صادرات غیرنفتی بر پایه تولیدات خرد که نیازمند زیرساخت خاصی نیست و می تواند ارز آوری قابل توجهی داشته و با فعال شدن توریسم تجاری برای هنرمندان خارجی زمینه علاقمندی به هنر شرق را فراهم آورد.

وی تاکید کرد: پارچه و لباس پارسی به عنوان یک مولفه تجاری در کشورهای خاستگاه مد و لباس می‌تواند زمینه رشد منطقه و سیستان و بلوچستان را  فراهم کرده و ظرفیت مراودات طبقه هنرمند و تجار داخلی و خارجی را  میسر کند.

مشاور معاون بین الملل و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول رئیس‌جمهور گفت: سیستان و بلوچستان به عنوان یک استان مرزی باید ویترین زیبایی از شکوه؛ پیشرفت و توسعه یافتگی کشور باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: کماکان ضرورت دارد هنر سوزن دوزی بیش از پیش در سطح ملی و بین المللی معرفی شود چراکه این هنر می‌تواند به ارز آوری منجر شود.

حسین مدرس خیابانی بیان کرد: غالب بانوان سیستان و بلوچستان متبحر به هنر فاخر سوزن دوزی هستند و اقدامات موثری تاکنون جهت معرفی صنعتگران توانمند استان انجام شده که نیاز دارد کماکان به عرصه بین‌المللی معرفی شود.

وی تاکید کرد: شناساندن فرهنگ و هنر این خطه از کشور مهم است همچنین توجه به صادرات محصولات ارز آوری را بدنبال خواهد داشت.

زهرا ابراهیمی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: این استان زمینه ایجاد بازار بین المللی را در حوزه صنایع دستی داراست و برای تحقق این مهم ضرورت دارد بازار دایمی محصولات در تهران ایجاد شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401081509998
  • خبرنگار :