سودجویی برخی از شرایط آشوب ضد انقلاب برای ساخت و ساز غیر قانونی

نایب رئیس شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری منطقه ۱۹ برای رفع ساخت و سازهای غیر قانونی تشکر کرد و از شهرداران مابقی مناطق خواست که هر چه سریعتر آنها نیز نسبت به رفع تصرف ساخت و سازهای غیر قانونی اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، پرویز سروری صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات منطقه ۱۹ برای رفع ساخت و سازهای غیر مجاز، گفت: برخی از سودجویان با سوء استفاده از فضایی که اغتشاشگران ایجاد کردند ساخت و سازهای غیر قانونی و ناپایداری را در برخی مناطق ایجاد کردند که با تلاش شبانه روزی در منطقه ۱۹ رفع شد.

وی با بیان اینکه در شرایط سخت آشوب و بلوای ضد انقلاب با کمک دادستانی ناحیه ۳۷، پلیس فاتب و امنیت و ... ۷۵ هکتار از اراضی آزاد شد، گفت: شهرداری منطقه ۱۹ با استفاده از ۱۵۰ نیروی انتظامی، ۱۰۰ نفر از عوامل شهرداری منطقه و ۴۰۰ نفر از عوامل شهربان توانست ۱۵ سوله، ۲۰ مغازه و ... که حدفاصل خلازیر تا آزادگان ایجاد شده بود را رفع تصرف کند و ضمن تشکر از شهردار منطقه ۱۹ اعلام می‌کنم که مابقی مناطق نیز می‌بایست بابت رفع این ساخت و سازهای غیر قانونی اقدام کرده و شورا نسبت به کوتاهی شهرداران اقدام خواهد کرد.

وی با اشاره به افتتاح روز گذشته شنبه امید و افتخار گفت: شهرداری ۱۲ نقطه سیلاب خیز تهران را شناسایی کرده که باید هر چه سریعتر رفع خطر شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401081509994
  • خبرنگار : 71368