به گزارش ایسنا، پس از تفاهم صورت گرفته بین محمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و آرش فرهادیان، سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیونها با مسعود خلیلی، رییس پیشین فدراسیون سوارکاری، تصمیم بر این شد تا انتخابات فدراسیون سوارکاری در تاریخ ۲۱ خرداد سال جاری که از سوی وزارت ورزش و جوانان به دلیل حضور نداشتن نماینده این وزارتخانه به عنوان نهاد نظارتی مورد قبول واقع نشد، تجدید شود. پس از آن نیز رییس پیشین این فدراسیون به ایسنا گفت که مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ۱۶ مهرماه تجدید میشود و این در حالی است که همان نامزدها و اعضا در مجمع فوقالعاده انتخاباتی شرکت خواهند کرد.
بنابراین در نهایت با ابلاغ معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان به سرپرست فدراسیون سوارکاری، قرار بود انتخابات این فدراسیون ۳ آبان سال جاری برگزار شود که با ابلاغیه جدید معاون وزیر ورزش و جوانان این انتخابات به زمان دیگری موکول شد.
آرش فرهادیان، مدیرکل امور مشترک فدراسیونهای ورزشی در گفتوگو با ایسنا، در مورد برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری، اظهار کرد: برخی موارد در خصوص فدراسیون سوارکاری در دست بررسی است و تاریخ جدید برگزاری انتخابات متعاقبا اعلام میشود.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم هر چه سریعتر انتخابات فدراسیون سوارکاری را برگزار کنیم و اگر نتیجه مسائلی که مدنظر قرار گرفته، مشخص شود قبل از پایان سال جاری برگزاری انتخابات را خواهیم داشت، در غیر این صورت اگر نیاز به زمان بیشتری داشته باشیم انتخابات فدراسیون سوارکاری سال آینده برگزار میشود.
مدیرکل امور مشترک فدراسیونهای ورزشی با اشاره به اینکه سیاست وزارت ورزش و جوانان برگزاری انتخابات فدراسیونهای ورزشی است که با سرپرست اداره میشوند، بیان کرد: تنها در صورتی که منعی برای برگزاری انتخابات وجود داشته باشد ملاحظاتی را مدنظر قرار میدهیم.
فرهادیان ادامه داد: در مورد سوارکاری مسئله متفاوت است و بعد از اینکه بررسیها به اتمام رسید، انتخابات فدراسیون سوارکاری برگزار میشود، همانطور که اطلاع دارید وزارت ورزش و جوانان قصد داشت در ابتدا انتخابات را برگزار کند و تاریخ برگزاری انتخابات را نیز اعلام کرد اما مواردی پیش آمد که مجبور به جابجایی تاریخ انتخابات شدیم.
وی با بیان اینکه بنابر قانون وظایف، اهداف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان به صراحت نظارت، ارزیابی، کنترل و هماهنگی مسائل به وزارت ورزش و جوانان تکلیف شده است، خاطرنشان کرد: بنابراین وزارتخانه نمیتواند به برگزاری مجمع یک فدراسیون بیتفاوت باشد. ضمن اینکه وزارت ورزش به نهادهای نظارتی بالادستی پاسخگو است و نهادهای مختلف نظارتی در خصوص موارد مختلف ورود و سوال میکنند و در مورد فدراسیون سوارکاری حتی مجلس شورای اسلامی ورود کرده و پرونده تحقیق و تفحص برای این فدراسیون باز شده است.
فرهادیان ادامه داد: وزارت ورزش با در نظر گرفتن همه جوانب تصمیم میگیرد و علاقهای به فعالیت یک فدراسیون با سرپرست ندارد اما زمانی که با حجمی از مسائل و موضوعات روبرو میشود مجبور است بهترین تصمیم را بگیرد؛ بهترین تصمیم نیز در مورد فدراسیون سوارکاری این است که انتخابات این فدراسیون به تعویق بیفتد و در تاریخ دیگری مطابق قاعده برگزار شود.
انتهای پیام