روح الله سلگی در جمع مدیران حوزه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی با بیان اینکه افزایش سطح کارآمدی نظام اسلامی رسالت کلیدی مدیران است، انقلاب اسلامی را بسترساز تحولات عمیق در کشور دانست و افزود: با طلوع خورشید انقلاب و ولایت در کشور، هویت های تمدنی و فرهنگی ایرانیان به منصه ظهور رسید.
سلگی با اظهار به اینکه مسئولان در همه ارکان کشور هیچ شأنی جز خدمتگزاری صادقانه ندارند افزود: تلاش برای تحقق عدالت و آرمانهای رفیع انقلاب در سایه سار ولایت و رهبری، یأس و ناامیدی دشمنان را به دنبال دارد.
معاون استاندار مازندران با تاکید بر بررسی راه های افزایش کارآمدی دستگاههای اجرایی افزود: اهتمام برای افزایش رضایتمندی مردم باید سرلوحه کار مدیران اجرایی قرار گیرد.
سلگی خاطرنشان کرد: ناراضی تراشی در دستگاهها و کم کاری از مصادیق منکرات و ضد ارزش است.
وی واکاوی موانع توسعه در فرآیند پیشرفت را نیاز اساسی دانست و افزود: مدیران پیشتاز در عرصه خدمت رسانی باید به مردم معرفی شوند.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران با تجلیل از ایستادگی و صبوری مردم در راه پیشبرد اهداف آرمانی کشور افزود: مردم با ایمان کشورمان همواره با پیشتازی در راه اهداف نورانی انقلاب دشمنان را مایوس کردند و مسئولان در برابر نجابت، بردباری، آرمانخواهی و انقلابی گری مردم باید بی وقفه در عرصه خدمتگزاری مجاهدت کنند.
سلگی با اشاره به مشکلات عمده کشور در عرصه های فرهنگی و اقتصادی افزود: ظرفیت های قانونی کشور در همه بخش ها بسیار فراتر از جمع مشکلات است.
وی افزود: کشور برای برون رفت از چالش های اساسی به مدیران باانگیزه، جهادی و با روحیه انقلابی نیاز دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به خسارتهای ناشی از انفعال و بی عملی مدیران در سالهای گذشته یادآور شد: خسارت ناشی از انفعال و وادادگی و لیبرال مسلکی در عرصه حکمرانی قابل جبران نیست.
سلگی، دولت سیزدهم را سرشار از انگیزه های ایمانی و آرمانی دانست و افزود: این دولت در مسیر فتح قلههای پیشرفت و بالندگی و عبور از شرایط سخت تحریمی عزم قاطع و برنامه تحولی دارد.
وی تصریح کرد: محور اساسی سیاست های مدون دولت سیزدهم تامین نیازهای نو به نوی مردم در حوزه های گوناگون است.
این مسئول با اظهار به اینکه مدیران برای افزایش عملکرد خود نباید منتظر اعتبار باشند افزود: حل مشکلات تنها منحصر به تامین بودجه نیست و برخی امور به تدابیر چاره ساز، اقدام جهادی و تغییر رویکردها نیاز دارد.
انتهای پیام