محمد ابراهیمی در جلسه ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان نکا، با بیان اینکه به تبعیت از ستاد راهبردی توسعه بیمه روستایی و عشایری استان به ریاست استاندار، فرمانداران به ریاست شهرستان های تحت امرشان منصوب شدند، گفت: از تعداد ۱۱۹ هزار نفر جمعیت شهرستان نکا، ۱۸ هزار و ۶۲۵ نفر مشمول بیمه روستائیان و عشایر هستند.
ابراهیمی با بیان اینکه طبق اصل ۲۹ قانون اساسی، دولت مکلف است خدمات بازنشستگی، از کار افتادگی، فوتی، درمانی، سوانح و حوادث و درماندگی به آحاد جامعه انجام دهد اظهار کرد: دغدغه و هدف این سازمان تحت پوشش بیمه قرار دادن روستائیان شهرستان نکا و بهره مندی این قشر از خدمات بیمه است.
وی با اشاره به اینکه روستائیان و عشایر جزء اقشار آسیبپذیر جامعه هستند و در طول حیات خود نیاز مبرم به بهره مندی از خدمات بیمه اجتماعی دارند گفت: به دلیل اینکه اکثر روستائیان و عشایر تحت نظر کارفرما و بیمه نیستند، دولت یارانهای به منظور تحت پوشش بیمه قرار دادن روستائیان تخصیص داده است که در شهرستان نکا تعداد ۸۵۰ نفر از طریق این یارانه دولتی تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.
مدیرکل بیمه روستایی و عشایری استان مازندران تصریح کرد: شهرستان نکا ۳۲ درصد پوشش جامعه هدف ما را تشکیل می دهد و از سهمیه تکلیفی ۸۵۰ نفری که به این شهرستان تخصیص یافت، ۱۶۵ نفر تحت پوشش این یارانه دولتی قرار گرفتند.
در ادامه این جلسه عبدالرضا بابایی، فرماندار شهرستان نکا با بیان اینکه بخشداران، دهیاران، شوراهای اسلامی و دیگر مسئولان مربوطه تمام تلاش خود را جهت اطلاع رسانی جامع به روستائیان و افراد واجد شرایط جهت بهره مندی از خدمات بیمه بکار ببرند افزود: اهتمام دولت با اختصاص یارانه و بودجه و رشد حدود ۴۰ درصدی آن جهت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن جامعه هدف، قابل تقدیر است.
بابایی تاکید کرد: اینکه بعضی از بیمارستان ها و حتی بیمارستان های دولتی از قرار دادن خدمات درمانی برای روستائیان و عشایر تحت پوشش بیمه روستایی امتناع میکنند نکته ای است که اکثر افراد این قشر گله مند هستند و انتظار رفع این مشکل را داریم.
وی همچنین ادامه داد: دولت با پرداخت ۷۰ درصدی برای هر فرد تحت پوشش بیمه، حرکتی جهادی در راستای اهداف انقلاب اسلامی که خدمات دهی به همه اقشار جامعه و توجه ویژه به محرومین است را انجام داد.
فرماندار شهرستان نکا همچنین تصریح کرد: میزان شناسایی افراد واجد شرایط توسط دستگاه های مرتبط با این امر مانند کمیته امداد، بهزیستی و بخشداران و دهیاران حتما بصورت دقیق صورت گیرد و تلاش همه مسئولین این باشد که این سهمیه تکلیفی را برای روستائیان و عشایر شهرستان نکا افزایش دهیم.
انتهای پیام