به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق در همایش بسیجیان قوه قضائیه و وزارت دادگستری که با موضوع جهاد تبیین در دستگاه قضا برگزار شد، ضمن تسلیت حادثه شاهچراغ گفت: از سربازان گمنام امام زمان تشکر می کنم که غیر از نفر اول که به درک واصل شد، نفر دوم که باهم وارد حرم شده بودند و ۵ الی ۶ نفری که به نوعی در جریان بودند را دستگیر کردند. این دستگیری نتیجه زحمات سربازان گمنام امام زمان و پرسنل فراجا و ارتش و سپاه پاسداران و بسیج همیشه بیدار است و این ها چشم بصیر نظام هستند.
وی افزود: تلاش برای اجرای عدالت و تامین آرامش مردم و ایجاد ارامش برای مردم و مبارزه جدی با فساد امروز در دستور کار قوه قضاییه است. امروز کشور در شرایط متفاوتی از ۴ دهه گذشته قرار دارد. از یک سو فشار دشمن در حوزه های مختلف و از سوی دیگر مشکلات معیشتی مردم را در داخل شاهدیم و نتیجه آن وضعیت حساس برای نطام ماست و اتاق فکر دشمن هر لحظه در حال رصد کردن موضوعات ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: نقش بسیج در این برهه حساس چیست؟ نقش قوه قضاییه در این زمان حساس چیست؟ امروز انتظار مردم از قوه قضاییه چیست. مردم از قوه قضاییه یک قوه قضاییه مردمی و متین و جهادی را انتظار دارند. این جامعه حساس نیاز به امید دارد و کارگزاران چگونه امید بیفزایند؟ زمانی که کار خود را به درستی انجام دهند امید آفریده می شود و نیازی به امیدآفرینی نیست.
مصدق تصریح کرد: در یک ماهه اخیر دیدید مردم در مقابل ناملایمات چگونه عکس العمل نشان دادند. مردم در مقابل دشمن مثل کوه ایستادند. امروز انتطار از مسئولان نظام اسلامی است که کار را خوب انجام دهند. اعتراف می کنیم در این ۴۰ و اندی سال به موازات مردم به وظیفه خود خوب عمل نکردیم.
وی تاکید کرد: نمره مردم بالاتر از دولت به معنای عام کلمه است. قوه قضاییه امروز با برنامه علمی در حرکت است. بنا داریم هر کاری که در قوه قضاییه صورت میگیرد پشتیبان علمی داشته باشد و نخبگان برنامه قوه قضاییه را نقد کنند.
وی با تاکید براینکه مبارزه جدی با فساد را در دستور کار دادیم و حمایت از تولید هم مدنظر داریم گفت: معتدل حرکت کردن مهم است و برخورد قاطع با کسانی که امنیت جامعه را برهممی زنند وظیفه دستگاه قضایی است و مهم است که مصداق مفسد را خوب تشخیص دهیم.
معاون اول قوه قضاییه افزود: در جریانات اخیر میبینیم حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد دستگیرشدگان مدرک تحصیلیشان زیر دیپلم است و بچه هستند و سنشان نمیرسد. ۱۸ سال ، ۲۰ الی ۲۵ و در اوج احساسات هستند. ما بچه ها را در دبیرستان و دانشگاه آن گونه که باید تربیت کنیم تربیت نکردیم. جهاد تبیین همین است. برنامه ریزی برنامه ریزان در برابر اغتشاشات ضعیف است اما همه زحمت می کشند ولی نمی دانم مشکل کجاست؟ نمی توانیم بنشینیم یک عده سوءاستفاده کنند و در خیابان جمع شوند و ما به فراجا بگوییم مقابله کند تا کی؟ با ۱۰ بسیجی این مسئولیت را به ما بدهند.
وی تاکید کرد: امروز نظام نیازمند جدی برای برنامه ریزی جوانان است.
وی ادامه داد: اگر به بیانات رهبری عمل کنیم هیچ مشکلی وجود ندارد. آیا یادمان رفته چرا نظام از شاهنشاهی به نظام اسلامی تبدیل شد؟ همه مسایل افتصادی نیست. امام قیام نکرده که وضعمان خوب باشد. این همه خون شهید ریخته شده برای چه؟ دشمن چند نفر در حرم شاه چراغ را شهید کرده که به خیال خود هنر کرده؟! قاتل خون شهدا استکبار است. من از بسیج انتظار دارم که بنشینند برنامه ریزی کنند و به ما پیشنهاد دهند. ممکن است کثرت کارها ما را از بسیج غاقل کرده است. هر برنامه ای که بسیج پیسنهاد دهد ما از آن حمایت می کنیم. حتما ما به کمک بسیج نیازمندیم.
مصدق افزود: نباید با اسم بسیج اینگونه تصور شود که بسیج فرد مسلح است. وقتی می گوییم بسیج اول ادب و علم و سواد و تواضع تداعی کند. این بسیجی است که اقا می خواهد و نباید در رفتارمان بگونه ای عمل کنیم که وقتی می گوییم بسیج، کلمه خشونت تداعی شود. در بحران کرونا واکسن هایی که تولید شد خیلی از انها را بسیجی ها ایجاد کردند چرا آن را تبیین نمیکنید؟ همین بسیجی ها انرا تولید کردند. فکر و خلاقیت و ابتکارش مال بسیج بود که گفته نمی شود. انتظارما از بسیج این است که جهاد تبیین را سرولوحه کار خود قرار دهند.
وی ادامه داد: در خصوص جهاد تبیین در قوه قضاییه مشکل داریم و نمی توانیم کارمان را به مردم بگوییم و دولت هم مشکل دارد.
معاون اول قوه قضاییه افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی بر اساس بیانیه تاریخی مقام معظم رهبری مسئولیت سنگینی بر دوش همه کارگزاران نظام اسلامی از جمله دستگاه قضائی قرار گرفت. این بیانیه نیازمند چندین بار مطالعه مجدد است چون سندی بینظیر در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود:تعداد افرادی که در شهرها شعار می دهند و دستگیر میشوند باید توجه کرد که اینها مفسد نیستند. تعداد انگشت شماری هستند که نظام را قبول ندارند و به صورت مسلحانه مقابل نظام اند و تعداد این فرد بسیار کم است. در محلات دو سه نفر به صورت متوالی ۱۵ روز شعار میدهند . اهالی کوچه به آنها پاسخ نمیدهند. آیا نمیتوانیم به عنوان بسیج و فراجا طوری برنامهریزی کنیم که این سه نفر دیگر شعار ندهند؟ نمیشود که منتظر باشیم تعدادی از احساسات مردم سواستفاده کنند و در خیابان و میدان جمع شوند و ما فراجا را اعزام کنیم برای پراکند شدن آنها.
مصدق در پایان گفت: دشمن هر روز روایت دروغین از موضوع میسازد.نقطه ضعف ما الان در این مرحله است که مردم به رسانه ما اعتماد ندارند. یعنی موضوع را ۱۰ بار هم رسانه ما اعلام کند اهمیت نمی دهند اما رسانهمنوتو و اینترنشنال موضوعی را درست می کنند انگار که وحی منزل است. رسانه ملی از چهرهای استفاده می کند که آدم مقبولی است که برای مردم مقبولیت ندارد و مردم آن برنامه را تماشا نمیکنند؛ لذا نظام نیازمند جدی برای برنامهریزی برای جوانان است.
به گزارش ایسنا، سعید عمرانی رییس بسیج قوه قضائیه در همایش بسیجیان قوه قضائیه و وزارت دادگستری که با موضوع جهاد تبیین در دستگاه قضا برگزار شد، گفت: جهاد تبیین مخاطب را به یک سفر تاریخی میبرد، به عاشورا. کسانی که به جهاد دیر رسیدند گفتند؛ ایکاش زود میرسیدم و در کنار امام حسین (ع) بودیم و این در نسلهای بعد تبدیل به دعا شد و پدران ما اینطور گفتند که حالا که در کنار امام حسین(ع) نیستیم میتوانیم در کنار فرزند او و امام زمان باشیم.
وی افزود: هر کسی نتواند در کنار رهبر فرزانه باشد، امکان همراهی امام زمان را نخواهد داشت. این را بدانید که برخی احکام دینی مانند روزه و نماز قضا میشود اما ولایت قضا نمیشود و هر لحظهای که کوتاهی شود، نعمت ولایت را از دست میدهیم.
عمرانی با تاکید بر پیروی مکتب شهید سردار سلیمانی، گفت: به دلیل علاقه واقعی سردار سلیمانی به مردم و ابراز این علاقه بود که شهید سلیمانی شد. ما در قوه قضائیه هر چقدر در قبال مردم با رحمت کریمانه و مهربانانه برخورد کنیم، همانند حاج قاسم رفتار کردهایم.
عمرانی تأکید کرد: دستگاه قضا ملجأ پناه مردم است و مردم به مجموعه قوه قضائیه امید بستهاند و نباید بگذاریم این امید کمرنگ شود.
انتهای پیام