علیرضا توقیری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تعداد مراجعان با علائم تنفسی به مراکز درمانی استان، رو به افزایش است و سویه غالب در مراجعان، آنفلوآنزاست.
توقیری تصریح کرد: روز گذشته بیش از ۱۲۰۰ نفر با علائم تنفسی به اورژانس بیمارستانهای استان همدان مراجعه کردند در صورتیکه تعداد مراجعان در اواخر شهریورماه به صورت میانگین ۴۰۰ نفر بود.
وی در رابطه با راههای پیشگیری از این بیماریها، توضیح داد: استفاده از ماسک، شستوشوی دستها و رعایت فاصله اجتماعی با افرادی که دارای علائم هستند، میتواند از ابتلا به این بیماریها جلوگیری کند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اهمیت تزریق واکسن آنفلوآنزا برای گروههای حساس، مطرح کرد: توصیه میشود تا مادران باردار، کودکان، سالمندان، افراد دارای بیماریهای زمینهای و افرادیکه از این افراد مراقبت میکنند، واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.
توقیری خاطرنشان کرد: آنتی بیوتیک تأثیری در بهبود بیماری آنفلوآنزا ندارد مگر اینکه منجر به عفونت شده باشد و با تشخیص پزشک، آنتیبیوتیک تجویز شود بنابراین نباید به صورت خودسرانه مصرف شود.
وی ادامه داد: برخی از افراد به علت اثر سریع و احساس بهبودی نسبی از کورتون استفاده میکنند اما تجویز و استفاده غیرمنطقی این دارو میتواند اثرات جبران ناپذیری داشته باشد.
انتهای پیام