دانشگاهیان اردبیل تاکید کردند؛

ضرورت برخورد قاطعانه با عوامل برهم زننده نظم و امنیت کشور

دانشگاهیان دانشگاه های استان اردبیل به ضرورت برخورد قاطعانه با عوامل برهم زننده نظم و امنیت کشور تاکید کردند.

دانشگاهیان دانشگاه های استان اردبیل در بیانیه‌ای مشترک به ضرورت برخورد قاطعانه با عوامل برهم زننده نظم و امنیت کشور تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، در بخش‌های از این بیانیه آمده است: حادثه غمبار و مصیبت‌بار هتک حرمت بارگاه ملکوتی حضرت احمدبن موسی (شاهچراغ) و شهادت جمعی از زائران در شیراز دل همه ارادتمندان اهل بیت (ع) و انسان‌های باوجدان را در تمام عالم به درد آورد.

این جنایت بزرگ از یک سو انسان‌های مظلوم و بی‌گناه را که در حال عبادت و ابراز محبت به اهل بیت (ع) بودند نشانه رفته و از سوی دیگر امنیت ایران بزرگ را که در پر تلاطم‌ترین منطقه جهان سال‌هاست کانون امنیت و اقتدار می‌باشد، هدف گرفته است.

وقوع چنین فاجعه بزرگی هشداری است به تمام آنها که در روزهای گذشته همنوا با دشمنان قسم خورده خارجی تحت عنوان اعتراض کشور را به سمت اغتشاش کشانده و بر طبل تضعیف نیروهای حافظ امنیت کشور کوبیدند.

اینجانبان به‌عنوان روسای دانشگاه‌ها و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل ضمن تسلیت این مصیبت بزرگ به محضر آقا امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ایران و خانواده‌های داغدار، از خداوند متعال برای ارواح طیبه شهدا علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌کنیم و از مسؤولان حافظ نظم و امنیت درخواست مجدّانه داریم تا ضمن گرفتن انتقام این جنایت بزرگ، با برخورد قاطعانه با عواملی که باعث برهم خوردن نظم و امنیت کشور می‌شود از تکرار چنین فجایعی پیشگیری کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401080704358
  • خبرنگار : 30058