مهدی طبیبزاده عصر امروز پنجم آبانماه در آئین افتتاح پنجمین نمایشگاه گردشگری و چهاردهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی کارمانیا، اتاق بازرگانی را شعبه دوم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دانست و گفت: باتوجه به اینکه که منابع معدنی استان و کشور روزی تمام میشود لذا گردشگری یکی از منابع پایدار استان کرمان میتواند باشد.
به اعتقاد او، در عمل کار جدی در حوزه گردشگری اتفاق نیفتاده است و آن نیز به دلیل عدم اعتبار لازم و عدم شناخت و معرفی استان کرمان بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با ابراز تاسف از اینکه کرمان در مسیر گردشگری نیست، اظهار کرد: در راستای بررسی میزان شناخت مردم کشور از کرمان نظرسنجی از صد نفر اقشار مختلف تهران، صورت گرفت و از آنها سوال کردیم که چقدر از کرمان شناخت دارند و آیا برنامه ای برای سفر به این دیار دارند؟ که ۷۵ درصد آنها قصد سفر به کرمان نداشتند و کرمان را به زلزله بم و مناطق کویری می شناختند که این نشان دهنده عدم معرفی ظرفیتهای استان است.
او تاکید میکند: صنعت گردشگری یکی از پیشرانهای اقتصادی استان است و از این صنعت حمایت میکنیم.
طبیبزاده با اشاره به شعار این نمایشگاه مبنی بر "کرمان، سرزمین شگفتیهای پنهان" گفت: تا کی باید شگفتیهای استان کرمان پنهان باشد و امیدواریم این مراسم آغاز کشف شگفتیهای استان کرمان باشد و استانهای دیگر کاشفان ظرفیتهای گردشگری کرمان باشند.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تاکید کرد: نگران آینده استان کرمان هستیم و گردشگری میتواند این نگرانی را رفع کند و از اکنون در لایحه بودجه احکامی در راستای توسعه گردشگری استان نهادینه شود.
انتهای پیام