به گزارش ایسنا، پس از اتمام عمر سامانه تخصیص یکپارچه خودروها و واگذاری مجدد اجرای طرحهای فروش محصولات و انجام قرعهکشی (صرفا برای محصولات ایرانخودرو)، این شرکت سیوهشتمین طرح فروش فوقالعاده و پیش فروش یکساله محصولات خود را ۱۲ مهر ماه اجرا کرد که طی آن چهار محصول سورن پلاس، پژو پارس سال، دنا پلاس توربوشارژ با گیربکس شش سرعته و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک با عرضه بصورت قرعهکشی و موعد تحویل سه ماهه عرضه شد.
حال، پس از گذشت حدود سه هفته، این گروه خودروسازی دومین فروش محصولات خود پس از طرحهای فروش سامانه یکپارچه (سیونهمین طرح فروش فوقالعاده) را از امروز (پنجشنبه) به اجرا در آورده است.
در این طرح، پنج محصول سورن پلاس، پژو پارس سال، پژو پارس ELX با موتور XU۷P، پژو ۲۰۷ دستی مجهز به فرمان برقی و پژو ۲۰۷ اتوماتیک شش سرعته دو رنگ عرضه شده است.
همچنین ایرانخودرو در این مرحله از فروش محصولات خود در قالب طرح پیشفروش یکساله، پنج محصول شامل تارا در دو مدل دستی و اتوماتیک، دناپلاس توربوشارژ دستی مجهز به گیربکس شش سرعته و فرمان برقی، دناپلاس توربوشارژ اتوماتیک و راناپلاس را عرضه کرده است.
متقاضیان از امروز (پنجشنبه ۵ آبان ) به مدت چهار روز فرصت خواهند داشت با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir نسبت به ثبتنام اولیه اقدام کنند.
بخشنامههای فروش این دوره از محصولات گروه صنعتی ایرانخودرو به تفکیک طرح عادی، جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده از این لینک، قابل مشاهده است.
مراسم قرعهکشی نیز حداکثر سه روز پس از پایان مهلت ثبتنام، در حضور نمایندگان نهادهای نظارتی در سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو برگزار خواهد شد. همچنین مراسم قرعهکشی از طریق سایت ایرانخودرو به نشانی ikco.ir و همچنین صفحه این شرکت در آپارات به نشانی ikco_ir به صورت زنده پخش میشود.
در این مرحله از فروش سه گروه از متقاضیان عادی، متقاضیان مادر واجد شرایط قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و دارندگان خودروهای فرسوده برای مشارکت در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده که قبلا شرایط آن اعلام شده است، برای ثبتنام و خرید خودرو اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
کدام خودروها فرسوده محسوب میشوند؟
چه کسانی میتوانند از سهم ۲۰ درصدی طرح جایگزینی خودروهای فرسوده استفاده کنند؟
شایان ذکر است که طبق قانون مصوب، ۵۰ درصد ظرفیت تولید به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ۱۰ درصد ظرفیت به طرح جایگزینی خودروهای فرسوده اختصاص پیدا میکند.
گفتی است که ١١ مهر ماه، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به خروج اکثریت محصولات خودروسازان اعم از دولتی و خصوصی از فرآیند قرعهکشی، از حذف سامانه یکپارچه فروش خودرو برای فروش محصولات خودروسازان خبر داد و تاکید کرد: پیش از این که سامانه فروش یکپارچه خودرو با فرآیند قرعهکشی داشتیم، حدود ١٠ خودروساز، محصولات خود را در آن قالب عرضه میکردند، اما اکنون اکثریت خودروها با توجه به افزایش تولید و متعادل شدن عرضه و تقاضا از شمول قرعهکشی خارج شدهاند و در حال حاضر تنها ایرانخودرو باقی مانده است که تعدادی از محصولات خود را با فروش بصورت قرعهکشی عرضه میکند.
بر این اساس دیگر سامانه یکپارچه «موضوعیت» خود را از دست داده است و دیگر به آن معنا وجود ندارد؛ در حقیقت دیگر با سازوکار قبلی فعال نخواهد بود و با خروج فروش خودروها از طریق سامانه یکپارچه و واگذاری امر فروش به خود شرکتهای خودروساز (حتی برای چند محصول ایرانخودرو که با روش قرعهکشی عرضه خواهند شد)؛ این سامانه به منظور نظارت سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان بر تعداد فروش مجاز خودرو، تحویل بهموقع خودرو توسط خودروسازان و همچنین اجرای مصوبههای مجلس شورای اسلامی فعالیت خواهد کرد.
انتهای پیام