عضو شورای اسلامی شهر قم مطرح کرد؛

اولویت نخست شهرداری قم تکمیل طرح‌های نیمه تمام است

عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: سیاست و رویکرد شورای اسلامی شهر قم اتمام طرح‌های نیمه‌تمام است و بعد از اتمام این پروژه‌ها، طرح شاخص دیگری آغاز خواهد شد.

مجید اخوان امروز یک‌شنبه اول آبان‌ماه در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قم از پروژه‌های عمرانی شهر، اظهار داشت: سیاست و رویکرد شورای اسلامی شهر قم اتمام طرح‌های نیمه‌تمام است و بعد از اتمام این پروژه‌ها، طرح شاخص دیگری آغاز خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از طولانی شدن مدت اجرایی پروژه‌های عمرانی، تصریح کرد: برخی از پروژه‌های شهری ازنظر پیش‌بینی‌های اولیه دچار تأخیر شده و موجب اختلالاتی در حوزه ترافیک و خدمات‌رسانی عمومی شده است.

عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به تلاش شهرداری برای بهره‌برداری از بوستان خضر در زمان‌بندی مشخص، یادآور شد: قم همچنان ازنظر سرانه‌های فضای سبز و تفرجگاهی کلان‌شهر ضعیفی در کشور بشمار می‌رود و مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر قم تلاش می‌کند این پروژه‌ها را در زمان مشخص خود به بهره‌برداری برساند.

وی اضافه کرد: به خاطر نوسان نرخ ارز و عدم ثبات قیمت‌ها در بازار، ورودی و تأمین منابع مالی پروژه‌های شهری نسبت به پیمان اولیه آن‌ها چندین برابر افزایش‌یافته است.

به گفته اخوان، تکمیل تقاطع و شریان‌های اصلی شهر قم در قالب چشم‌انداز ۱۴۱۴ در قالب برش‌های یک‌ساله در حال انجام است و وضعیت آن‌ها به‌صورت مرتب در حال بهبود و به‌روزرسانی است.

وی یادآور شد: ظرفیت و زیرساخت‌های کنونی شهر قم تناسبی با جمعیت و حضور میلیونی زائران ندارد و این کلان‌شهر با وضعیت مطلوب فاصله بسیار زیادی دارد و شورای اسلامی شهر قم در قالب بودجه‌های سالانه تلاش می‌کند تا بخشی از عقب‌افتادگی‌های ادواری را جبران نماید.

وی وضعیت پروژه شهدای روحانیت را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: این رینگ ترافیکی در کنار تقاطع‌هایی مانند فردوسی، نماز و زیرگذر امام حسین(ع) می‌تواند بخش عمده‌ای از اهداف مدیریت شهری را محقق نماید.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۱ / ۲۳:۴۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401080100726
  • خبرنگار :