کاظم امیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از راههای حمایت از کشاورزان زرشک کار آموزشهای ترویجی در راستای مقابله با آفات و بیماریهای محصول است که در این راستا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان زیرکوه اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی و روز مزرعه با هدف معرفی و روشهای مقابله با آفات و بیماریهای محصول زرشک کرده است.
وی با بیان اینکه عدم رسیدگی به محصول در زمان داشت موجب خسارتهای شدید و غیرقابل جبران به بهره برداران خواهد شد، تصریح کرد: بیماری زنگ جارویی زرشک تا ۶۰ درصد محصول را کاهش خواهد داد که در راستای جلوگیری از توسعه این بیماری در سال گذشته به میزان ۵۰۰ هکتار توسط مدیریت جهاد کشاورزی به صورت شیمیایی و مکانیکی مقابله شده است.
وی با بیان اینکه در باغهای آلوده در صورت عدم رسیدگی به موقع به آفت شته زرشک با ۳۰ درصد افت محصول روبرو خواهیم شد، تصریح کرد: با آفت برگخوار زرشک که معمولاً در پایان دوره برداشت روی میدهد باید به صورت شیمیایی مقابله کرد.
امیری ادامه داد: همزمان با رویداد جشنواره ملی زرشک در سطح شهرستان واحد ترویج مدیریت جهاد کشاورزی اقدام به برگزاری ۷۰ نفر روز دوره آموزشی و روز مزرعه و توزیع پیامهای ترویجی در روستاهای بخش زهان کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه از اهمیت برگزاری جشنواره ملی زرشک در شهرستان با هدف شناساندن این محصول استراتژیک به مردم ایران و دنیا و تلاش برای ارتقای معیشت کشاورزان منطقه و افزایش کمیت و کیفیت محصول گفت و اظهار کرد: در همین زمینه کارگاه آموزشی مهارتی مدیریت کنترل عوامل خسارت زای زرشک، آفات و بیماریها در روستای کبودان شهرستان زیرکوه برگزار شد.
امیری اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگاهها افزایش دانش و آگاهی کشاورزان است تا بتوانند با مبارزه به موقع و اصولی از خسارتهای وارده که میتواند روی کیفیت محصول زرشک وارد کند جلوگیری کنند.
انتهای پیام