حجت الاسلام والمسلمین حمید بامری در خطبه های نماز جمعه این هفته عنبرآباد با تبریک میلاد باسعادت رسول مکرم اسلام و امام صادق علیهمالسلام و گرامیداشت هفتهی وحدت گفت: مسئله وحدت امر حیاتی است و وحدت جهان اسلام و مسلمان یک راهبرد می باشد و وقتی انقلاب اسلامی ایران با هویت شیعی به پیروز رسید روحیه تقریب و وحدت گرائی را سرلوحه کار خودش قرار داد.
وی ادامه داد: اگر راهبرد وحدت جهان اسلام را در منظومه فکری امامین انقلاب بررسی کنیم خواهیم دید که امامین انقلاب همیشه بهطور نظری و عملی پیگیر تقریب و وحدت جهان اسلام بودند و دنیای اسلام امروز دچار محنتهای بزرگی بوده و راهحل همه این محنتها اتحاد و وحدت جهان اسلام است.
بامری با این توضیح که امروز اتحاد اسلامی برادری اسلامی همبستگی اسلامی یکی از لازمترین و واجبترین وظائف همه جوامع اسلامی است، اظهار کرد: همه باید ملتزم به آن باشیم. امروز نگاه دستگاه استکبار و استعمار به دنیای اسلام این است که تلاش میکند دنیای اسلام را هرچه بیشتر از وحدت دور کند و در فتنهها و توطئههای اخیر دیدیم و میبینیم که چگونه دشمن در تلاش است که جنگ قومیتی و مذهبی راه بیندازد و ایجاد دشمنی و تفرقه و تجزیه کند.
امام جمعه عنبرآباد در علل این موضوع گفت: دشمن میداند «وحدت» عامل قدرت مسلمین بوده و پادزهر نقشههای شوم دشمن و درهم شکستن دشمن است و از این وحدت و انسجام و همافزایی ملت بزرگ ایران همیشه سیلی خوردهاست.
وی ادامه داد: رمز پیروزی ملت ایران همیشه در برابر دشمن وحدت کلمه بودهاست و بداند دشمن منبعد هم محکمتر از گذشته توسط همین ملت بزرگ دشمن سیلی خواهد خورد و امروز مهمترین آمادگی برای مواجهه با دشمن عبارت است از وحدت و اتحاد بین مسلمین خداوند متعال انشاءالله همه مشخصات را در این مسیر توفیق و بصیرت عزم و اراده عنایت فرماید.
خطیب جمعه عنبرآباد از ناتوی فرهنگی به عنوان یکی از هشدارهای جدی که از سالها قبل رهبر معظم انقلاب متذکر شدند یاد کرد و افزود: این مهم از دغدغههای مکرر و قدیمی ایشان است که از اواسط دهه هشتاد به بعد مکرر مطرح کردند و هشدار دادن توجه به موضوع ناتوی فرهنگی است اخیراً مقاممعظم رهبری فرمودند امروز این کسانی که در خیابان فساد و تخریب میکنند و تخریب کردند همه یک حکم ندارند برخی از اینها نوجوانان و جوانانی هستند که هیجان ناشی از برنامههای اینترنتی این افراد را به خیابان میکشاند و این بیانات رهبر انقلاب ناظر به اطلاعات میدانی اغتشاشات اخیر است که عمدتاً نشاندهنده بروز تغییرات سنی در جمعیت اغتشاشگران و تنزل چشمگیر آن به سطوح دانشآموزی و اصطلاحاً دههی هشتادی هاست.
بامری با تاکید بر اینکه امروز یکی از ابزارهای تأثیرگذار غرب در راستای تحقق ناتوی فرهنگی، همین بازیهای رایانهای است افزود: بازیهای رایانهای درواقع شوالیههای مجازی قدرتمند و جذاب ناتوی فرهنگی و جنگ صلیبی غرب با ماموریت تخریب و تغییر تاریخی ارزشها هستند و هر روز بازیهای جدیدی تولید و به بازار عرضه میشود که خشونت در آن موج میزند.
بامری در بخش دیگری از سخنانش به تشریح تبعات ناتوی فرهنگی پرداخت و گفت: همراه خشونت افسارگسیخته سوگمندانه یکی از بازیها نمایش تصاویر عریان و نیمهعریان زنان است که هیچ سنخیتی با فرهنگ ملی و اسلامی کشور ندارد. ترویج خشونت شهوتانگیز تبلیغ فرهنگ و سبک زندگی غربی کارکرد های بازیهای رایانهای تعریف شده است که همه و همه مبتنی بر این استراتژی امنیت آمریکاست و در همین راستا این نکته را هم اضافه کنم که امروز دیگر مثل گذشته نمیشود این شعار سهل انگارانه را باور کرد که رسانه صرفاً ابزار ارتباطجمعی برای نمایش دادن واقعیات است؛ خیر اینگونه نیست امروز آنچه که در عرصه عمومی مسلم انگاشته میشود این است که رسانهها ابزاری محوری در دستان اصحاب قدرت برای بازنمایی واقعیات هستند.
وی با اشاره به حوادث اخیر گفت: مردم آنچه را که در محیط زندگی خود میدیدند و دیدند با آنچه که از فضای مجازی رسانهای استکبار میدیدند و میشنیدند بسیار متفاوت بود. در فضای رسانهها تمام ایران غرق در آتش و خون بود و نظام سقوط میکرد؛ اما در متن زیست مردم زندگی عادی و در اکثر قریب به تمام شهرها جریان داشت و در شهرهایی هم که ملتهب بود نحوهی حضور اغتشاشگران و جمعیت اونها هم واضح بود اما آنچه که رسانههای استکبار میگفتن چی بود؟در طول بیست و پنج روز گذشته بیشاز هفده هزار دروغ این رسانهها پردازش کردند.
امام جمعه عنبرآباد بهره گیری از تجارب اتفاقات اخیر را با تشکیل جبهه رسانه ای محور مقاومت خواستار شد و افزود: الان زمان آن است که با بهرهگیری از تجارب تلخ این سالها مخصوصاً حوادث اخیر تشکیل جبهه رسانهای محور مقاومت در داخل و غرب آسیا و تسریع در حمایت رسانههای داخلی مخصوصاً گروههای جهادی در این عرصه و سرعتبخشی به تحقق شبکه ملی اطلاعات در زمره اقدامات راهبردی برای آینده است آیندهای که نباید چندان دور باشد دیگر غفلت و کاهلی و سستی در این میدان پذیرفتنی نیست از هیچکس پذیرفتنی نیست باید کار کرد و جدی گرفته شود و برنامهریزی کرد.
انتهای پیام